Celebrity, které rády šokují, nemají žádný problém s líbáním na veřejnosti. A tak se i vám může stát, že uvidíte moderátora Leoše Mareše s přítelkyní, modelku Agátu Hanychovou anebo třeba zpěváka Sámera Issu tak říkajíc »v akci«. Vášnivé polibky pak neopomínají komentovat nejrůznější bulvární plátky, a tak se následně může každý pokochat vášnivou »líbačkou« slavných i jinde než na filmovém plátně. Jak ale celebrity skutečně líbají?

Marylin Monroe líbala jak Hitler

Když Tony Curtis natáčel jeden z nejslavnějších filmů Někdo to rád horké, v němž se líbal se sexy hvězdou Marilyn Monroe, překvapivě prohlásil, že líbala jak Hitler. Opačný názor na líbání se svou filmovou partnerkou měl představitel Harryho Pottera, herec Daniel Radcliffe. Svěřil se, že Emma Watson alias Hermiona líbá jako zvíře! Skvěle prý líbá i velký ženský idol, herec George Clooney – jeho polibky jsou něžné, neagresivní a smyslné.

Zajímavost KAFE.cz:

  • Kterou celebritu by chtělo políbit nejvíce žen? Brada Pitta! Alespoň podle jednoho amerického průzkumu, v němž sličný herec porazil všechny své kolegy. Na stříbrné příčce se umístil Orlando Bloom a pomyslnou bronzovou medaili získal Justin Timberlake.

Další herec, který je v líbání nepřekonatelný, je Johnny Depp. Alespoň podle jeho filmové partnerky Keiry Knightley, která prohlásila, že je mnohem lepší než další – a ženami hojně obdivovaný – kolega Orlando Bloom. A z českých herců? Doslova jako Bůh prý líbá Oldřich Kaiser – alespoň podle jeho kolegyně Evy Holubové.

KAFE.cz zjistilo:

  • Vášnivým líbáním lze prý i ohluchnout. Takový případ se stal nedávno v Číně, kde se mladý pár líbal tak vášnivě, že dívka poté přestala slyšet. Mladík se jí přisál k ústům tak silně, že vytvořil podtlak ve středním uchu a poškodil bubínek. Dobrou zprávou ale je, že takováto hluchota není trvalá.
  • Nejen o sluch, ale i o hybnost rukou lze vášnivými polibky přijít. Jedné Novozélanďance totiž během polibků ochrnula ruka. Lékaři přišli na to, že vše má na svědomí »cucflek« na krku, který měla přímo u tepny. Ten ji poškodil, vytvořila se sraženina a vyvolala slabý infarkt. Následkem toho ženě ochrnula ruka.
  • Čtyři polibky za den jsou prý klíček k dlouhodobému manželství. Alespoň to tvrdí britští vědci. Podle nich páry, které se i po letech dokážou několikrát denně políbit a obejmout, mají šanci, že jim vztah vydrží déle.