A z čeho že jsem unavená, že s tím končím? Z neustálého hledání partnera, otázek okolí, jak je možné, že jsem sama, jak si představuju, že to zařídím, abych měla děti, jestli je tedy vůbec chci, jestli takhle náhodou nejsem moc vybíravá a nemám vysoké nároky atd. Nezadané a nezadaní mi určitě rozumí, co mě na těchto otázkách vytáčí a unavuje. Nekončím s tím samozřejmě proto, že bych se rozhodla být natrvalo sama, ale končím s aktivním hledáním (např. na internetových seznamkách), ať si někdo najde mě!

Takže vyzývám nezadané muže, kteří můj blog náhodou čtou a mají chuť se seznámit, ať se ozvou.

Já: 33 let, vyšší (necelých 180 cm) štíhlá postava, SŠ, pracuji v reklamě a jsem z Prahy.
Mám ráda: Dobré jídlo (středomořská kuchyně převažuje), červené víno, humor, knihy, hudbu (mimo dechovky, folku a country), filmy, cestování (ale chození s báglem na zádech a spaní pod stanem či širákem mi moc neříká), módu, zvířata….
Vady (?): Kouřím (ráda bych někdy přestala, ale nemám ráda, když mě někdo do něčeho nutí), chodím na večírky (je to dobrý relax), červené víno

On: 28 – 40 let, vyšší a tak akorát postavy (chlap musí být chlap, vyhublí a ani obézní – v dnešní době bohužel stále častější jev – mě nepřitahují), SŠ či VŠ, pracující (ideální by bylo, kdyby ho jeho práce taky bavila), cílevědomý, sebevědomý. Smysl pro humor je nutný. Na vzhledu mi moc nezáleží, ze začátku jde stejně hlavně o vzájemné sympatie a chemii. Fotka potěší.

E-mail na mě je na vyžádání v redakci kafe.cz

Třeba se někdo ozve. Když ne, budu mít příštích 14 dní na odpočinek a načerpání sil na další hledání.