„Partner nemá rád, když jsem zcela vyholená. A tak si chloupky jen upravuji do pěkného tvaru a zkracuji. Jenže nedávno přišel s tím, že chce, abych si je nabarvila na růžovo! Dost mě to šokovalo. Představa, že bych se pak musela svléknout u doktora a byla dole růžová, mě dohání k šílenství. Ráda bych mu vyšla vstříc, ale to mi přijde opravdu moc,“ svěřuje se se svým problémem Renata (26).

Věděli jste, že:

  • 62 % žen si upravuje chloupky v klíně.
  • 88 % mužů by u partnerky oholený klín uvítalo.
  • 50 % žen se líbí oholené pánské přirození.

Co se mužům líbí?

Podle nejnovějších průzkumů mají muži rádi upravený klín, a dokonce mu dávají přednost před úplným vyholením, které na ně často působí příliš dětinsky. Takových, které vzrušuje barevná variace na intimních místech, je sice nepoměrně méně, ale pokud je tato vášeň chytí, snaží se k ní partnerku přesvědčit za každou cenu.

„Příteli se nejdřív nelíbilo, že se úplně holím. Pak se mu nezdálo, jak si chloupky upravuji a donesl mi šablony v různých tvarech, podle kterých se mám oholit. I když jsem nebyla nadšená, vyhověla jsem mu. Jenže teď přišel s tím, že se mám dole nabarvit a ozdobit kamínky! To už se mi zdá trochu moc, nepřijde mi to už normální,“ vypráví podobnou zkušenost Stáňa (24).

Genitální grafika: Obraz a barva v jednom

Pro všechny, kteří mají rádi pěkně upravený klín, je tu jeden hit – genitální grafika. Na intimních místech si vyholíte některý z obrazců, který pak můžete obarvit anebo ozdobit dle potřeby. Pokud si sama netroufáte, můžete se za úpravou klína vypravit do salonu. Je tu ale jeden problém – musíte počítat s tím, že umělecké dílo na vašich nejintimnějších místech nevydrží dokonalé déle než 4 až 5 dní. Pak je třeba obrazec obnovit.

„V klíně si chloupky vždy pěkně upravuji, ale nepřijde mi normální, abych si je ještě barvila. I když jsem špinavá blondýna, chloupky mám bohužel tmavé a partnerovi se to nelíbí. Chce, abych si je odbarvila na blond! Mám z toho strach. Jsem alergik a nemuselo by to dopadnout dobře. Partner na tom ale trvá, a tak nevím, co udělám,“ váhá Sylva (33). „Navíc jsem od něj teď k narozeninám dostala neobvyklý dárek – poukázku na úpravu klína do salonu. Jeho to vzrušuje, ale pro mě je to důvod k rozchodu,“ dodává.

KAFE.cz zjistilo:

  • Kůže v intimních partiích je velmi citlivá a aplikace barvy může vyvolat alergickou reakci.
  • Pokud se barvíte sama, neměla by barva na chloupcích zůstat déle než pět minut. U speciálních barev přímo na intimní partie se vždy přesně řiďte návodem k použití.
  • Upravený a obarvený klín můžete dozdobit nalepovacími kamínky, které však budou ozdobou jen na jednu noc.