1. Boxerky

Boxerky se podle naší ankety ženám na chlapech líbí ze všeho nejvíc a zvítězily opravdu s přehledem.

Nosí je hlavně mladí muži, kteří si potrpí na módu a zároveň rádi sportují.
Jsou velmi pohodlné, protože vše drží pěkně pohromadě a celek vypadá sexy.

Praktické info:

Boxerky koupíte též pod názvem trunk a seženou se v kratším provedení i s delší nohavičkou. Oblíbené materiály jsou převážně bavlna s přídavkem elastanu.

2. Trenky

Trenýrky by sice boxerky co do sex appelu nedohnaly, ani kdyby si je navlékl Usain Bolt, ale i tak získávají stříbrnou pozici.

Jejich majitelé bývají spíše staršího data narození, nebo jsou to pánové, kteří si "tam dole" potrpí na hodně volné poměry.

U trenýrek je opravdu důležité zvolit dobře padnoucí velikost. Tím se muži vyvarují nepříjemnosti, že jim někde něco vykoukne.

Praktické info:

Při nákupu volte jemné kvalitní materiály s širokou gumou v pase. Získáte tak opravdu pohodlného parťáka, vhodného i na spaní.

3. Slipy

Klasické slipy nosil dřív asi úplně každý, nicméně dnes od nich většina mužů dává (nejen) ruce pryč.

Slipy používají ti, kteří si na ně zvykli v dětství a jsou tak trochu konzervy. Je ale pravda, že jsou pohodlné na sport, zejména na cyklistiku.

Jejich nošení se příliš nelíbí ženám, protože jim v nich prý muži připadají "jako v kalhotkách", a už vůbec se nezamlouvá lékařům. Ti varují, že při nošení těsných slipů dochází k přehřívání varlat a tím spojené menší produkci zdravých spermií.

Praktické info:

Pokud slipy používat opravdu chcete, vyhněte se v zájmu zachování rodu těm hodně těsným a volte prodyšný přírodní materiál (bavlna).

4. Naostro

Trochu nás překvapilo, že chození BEZ získává pouze bramborovou medaili. V naší anketě na Facebooku to přišlo sexy pouze jedinému hlasujícímu a světe div se, byl to muž! :-) Nám to erotické přijde, a to fakt hodně!

Většina chlapů chodí naostro tehdy, když si jednoduše zapomenou náhradní trenky na převlečení třeba po volejbale. Také se schodují, že jít ve džínách BEZ je tak trochu divné a vůbec ne příjemné.

Praktické info:

Pokud to vaší partnerce udělá radost, choďte bez prádla doma.


5. Tanga

Je to divné, ale přesto, že tanga nosí všichni striptéři světa, sexy nepřipadají asi vůbec nikomu (možná, že by to těm hochům měl někdo vyřídit).

Podle všeho tanga nosí převážně homosexuálové, případně metrosexuálové. Obyčejní chlapi je využijí pouze jako zpestření při erotických hrátkách, ale ani do toho se jim příliš nechce.

Nošení tang mužům připadá nepohodlné a ženám se pohled na šňůrku zaseknutou mezi pánskými půlkami rozhodně nelíbí.

Možná vás bude také zajímat: Druhy kalhotek: Poznáte V-string, Boyleg nebo Brazilky?