Přinášíme vám přehled, kdy a co svému partnerovi naservírovat, aby nepřibral a byl dokonalý v posteli. Ovšem těžko říct, zda vám za toto menu poděkuje!

7 hod.: Cereálie
Vezměte křupky, rýžové cereálie a popcorn a všechno smíchejte dohromady. Obsahují totiž extrémní množství vitaminů skupiny B – riboflavinu a tiaminu, které podporují funkci nervové soustavy. A její lepší fungování znamená i větší sexuální potěšení. Karbohydráty v cereáliích navíc dodají tělu energii. Nezapomeňte je zalít mlékem – jde o skvělý zdroj proteinů, který zlepšuje vitalitu a vápník navíc blahodárně působí na kosti a na svalovou hmotu.

8.30 hod.: 30 minut cvičení
Žádné jídlo, rovnou ho vyžeňte cvičit. Vědci spočítali, že pro muže je důležité 30 minut kardio cvičení denně. Zvyšuje totiž produkci mužského pohlavního hormonu testosteronu a s ním i libido. Velmi dobré je také plavání, které posiluje celé tělo a dech, což při milování také oceníte.

13 hod: Žitný chléb a hořká čokoláda
Těžko říct, jak se to bude partnerovi líbit, ale odborníci mají jasno – k obědu mu naservírujte žitný chléb a pár kousků kvalitní hořké čokolády s minimálním obsahem 70 % kakaa. Žitný chléb obsahuje niacin, který je zásadní pro produkci histaminu, který tělo potřebuje ke spuštění orgasmu.

Hořká čokoláda obsahuje methylxantiny, které tělu přinesou větší rozkoš ze sexu.

16 hod.: Celer a ořechy
A jsou tu další pochutiny na odpolední svačinku – tentokrát celer a jako nášup ořechy. Celer je dobře známý jako přírodní afrodiziakum. Obsahuje látku podobnou feromonům, která tělu dodá pocit štěstí, má blahodárný vliv na potenci a zvyšuje sebevědomí. Nezapomeňte partnerovi nachystat také ořechy. Zvláště ty brazilské jsou podle odborníků velkým zdrojem vitaminu E, který hraje klíčovou roli v produkci pohlavních hormonů a zvyšuje proudění krve do genitálií.

18 hod.: Nášup cvičení
A šup s ním do tělocvičny. Tentokrát trochu posílit svaly. Ale všeho s mírou, říkají experti, svaly nejsou vše a přílišné posilování tělu spíše škodí.

20 hod.: Kus roštěnky
Po dnu plném cereálií, celeru, ořechů a žitného chleba je tu konečně jídlo pro pořádné chlapy. V osm hodin večer je čas na libové červené maso, nejlépe na kus roštěné. Obsahuje totiž dopamin a norepinefrin, dvě látky, které během sexu zvyšují citlivost v mozku. Navíc je bohaté na zinek, který zvyšuje libido a omezuje produkci hormonu globulin, který jinak redukuje sexuální energii.

23 hod.: Natáhněte si budík
Pokud partner skutečně dodržel jídelníček, nezapomeňte si natáhnout budíka. Podle expertů je totiž nejlepší sex v 7 hodin ráno, kdy mají muži nejvyšší produkci testosteronu.