Ahoj všem. Tak už jsem zase tady. Pořád sama a bez chlapa. No a co, aspoň mám klid, říkám si. Protože všechny mý rande byly fakt rušný. Minule jsem vám slíbila, že povykládám o svým prvním internetovým setkání. Jak už jsem psala, nadchl mě na inzerát: „Zezadu vypadám jako Bruce Willis, z boku jako Brad Pitt a zepředu jako Arnold Schwarznegger.“ No koho by to nepotěšilo, všechny tři kluky fakt můžu a taková troječka dohromady, hmmmm, to bych brala.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl II. - První průzkum terénu

Vylezl z něj vopelichanej plešatec!

A tak jsem celá natěšená vyrazila. Třeba s ním budu mít trojčata, jedno bude jako Bruce, druhý Brad a třetí celej Arnold, říkala jsem si. A tak jsem došla do hospody, kde jsme měli sraz. Rozhlížím se, hledám toho svýho vyvolenýho a jsem zklamaná. Nedošel. Seděl tam jen jeden plešatec u pivka, kterej vypadal jako poloviční houmlesák. Tak jsem se otočila, že jako vodejdu a najednou se ozve: „Nejseš ty Lada?“ Votočím se a hádejte, kdo volá – ten vopelichanej bezvlasák!

„Plešatej, zarostlej a ještě tlustej, no fuj!“

Myslela jsem, že špatně vidím. Brýle jsem měla trochu zamlžený, to jo, ale ani kdybych si je leštila hodinu, neviděla bych v něm ani jednoho z těch třech kluků, na který jsem se tak těšila. „Vy jste ty tři v jednom?“ vyhrkla jsem. „Jasný, copak to nevidíš. Kámoši u piva říkali, že mám vod každýho něco. Jsem holohlavej jako ten Willis, zarostlej jako nevoholenej Pitt a silnej jako Schwarznegger,“ řekl. Tak něco takovýho jsem fakt nečekala. Plešatej, zarostlej a ještě tlustej, no fuj.

Natřásal se jak vopelichanej krocan

Objednala jsem si rovnou dvojitýho ruma. Za střízliva bych to neustála. „Hele, psalas, že mě chceš. Tak na to vlítnem? Jsem neměl babu ani nepamatuju, tak to bude rychlovka, klidně tady na záchodě, jo?“ Objednala jsem si dalšího ruma. Všechny mý ideály o krásný šťastný rodině se třema filmovejma hrdinama byly v háji. Nezmohla jsem se na slovo a dala si už čtvrtej rum. Ten natěšenej plešatec si myslel, že si tím dodávám na kuráži a natřásal se jak vopelichanej krocan. Pak šel na záchod a já? Zbaběle jsem zdrhla! Tak neslavně skončilo mý první internetový rande.

Myslela jsem, že s randěním seknu

Já hloupá naivka jsem vůbec nechápala, jak může někdo psát takový nesmysly. To je jako kdybych já tvrdila, že vypadám jak Nicole Kidman. No i když rozhodně k ní mám blíž než ten exot k jednomu z těch tří. A tak jsem založila první kategorii – úchyl. Chvíli jsem myslela, že s tím randěním seknu. Pak jsem si to ale rozmyslela. Přece se nenechám odradit jedním magorem. Otřepala jsem se a řekla si, tentokrát vyberu fakt slušnej inzerát. A tak jsem si domluvila nový rande.

Nevím, co je SM, asi mu vypadlo písmeno

„Jsem svobodný, zajištěný, bez závazků, preferuji SM.“ To zní dobře, ne? Sice nevím, co je to to »SM«, ale to neva. Asi se chce domlouvat po textovkách a vypadlo mu písmeno, SMS chtěl napsat, napadlo mě. A tak jsem vyrazila na další rande. Opět natěšená, že tentokrát to vyjde. Je svobodnej a rád píše textovky, to je přesně pro mě. Navíc je moc milej a pozval mě k sobě domů! Asi mi uvaří i večeři, proč by mě jinak zval, že jo, říkala jsem si. Tak jsem radši nejedla, že se pořádně nadlábnu tam.

Byl to prostě další úchyl!

Přivítal mě docela milej chlápek. Vypadal rozhodně líp než ten minulej, dokonce měl i vlasy! Nabídl mi skleničku a prohlížel si mě. Co na mě tak zírá a kde je ta večeře? To mi šrotovalo hlavou. Jídlo nebylo, a tak jsem po vínku nalačno byla tak trochu opilá. Když mi řek, že se mu líbím, zajásala jsem. Konečně! Pak se mě jal provést po bytě. Když otevřel místnost plnou podivnejch věcí, myslela jsem si, že je to dobrej člověk. Má asi rád zvířata, tak nebude špatnej, napadlo mě. Protože ty postroje a kožený bičíky nemohly být na nic jinýho než na koně. Jenže pak řek, že to vyzkoušíme a ať se svlíknu. Tak to už mi bylo divný a začala jsem couvat. No zkrátím to, opět jsem zdrhla. Furt mi to ale vrtalo hlavou, a tak jsem si doma »vygůglovala« co je to to SM. No a asi víte, co mi vyjelo. Nevypadlo mu písmeno, byl to prostě další úchyl!

Aspoň vidíte, jakou já mám smůlu. No nic, jdu spát, ale brzo se vrátím a písnu, co dalšího jsem při tom svým seznamování zažila. Třeba s těma šílenejma ženáčema.
Tak zatím ahojík.

Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce

Mohlo by vás také zajímat: 5 šílených týpků, které můžete potkat na prvním rande