Ahoj, tak už jsem zase tady. Moje včerejší rande dopadlo tak, jak jsem čekala. Další ženáč na obzoru. A to jsem se ho předem ptala, a tvrdil mi, že nikoho nemá. Z toho plyne – nikdy nevěřte chlapům, co vám píšou přes net. Tak třeba – tenhle exot vykládal, že je mu třicet, je volný a pohledný. No jasně, volnej byl, když jeho stará nebyla doma, a pohlednej jen tehdy, když jsem se dívala na úplně jinou stranu, než stál. Jó, když jsem koukala vlevo a on stál vpravo, tak jsem měla pocit, že tam někde v dálce uprostřed by mohl bejt pohlednej chlap. Takže měl vlastně tak trochu pravdu.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl I. - Tak to jsem já!

„Chci chlapa – a mám houby.“

Ale mý včerejší rande nechme stranou. Chtěla jsem vám totiž povykládat, jak to všechno začalo. Když jsem se rozhodla, že se budu seznamovat přes net, měla jsem naivní představu – potkám tři chlápky, jednoho si vyberu a s ním budu žít až do konce života. Jenže to dopadlo úplně jinak. Potkala jsem jich už asi tři sta a pořád jsem sama. Už mě to fakt nebaví, já chci chlapa a mám houby. A to jenom, když si je sama nasbírám v lese.

„Za střízliva bych na ty rande nešla.“

Jak už jsem vám říkala, nejsem žádná extra krasavice a moc chlapů v okolí nemám. A tak když jsem se konečně odhodlala, že si najdu toho pravýho přes net, napřed jsem vypila skoro celou flašku vína. Normálně tolik nepiju, abyste si nemysleli, že jsem nějaká alkoholička. Ale občas si zase dám, to jo. Ono to seznamování totiž jinak nejde, za střízliva bych na ty rande ani nešla. A tak jsem vypila nějaký francouzský červený a začala brouzdat po netu. Prošla jsem všechny seznamky a několik stovek inzerátů.

„Každej druhej byl dokonalej, svobodnej a zajištěnej…“

Možná se budete divit, ale můj první pocit byl velká radost a úleva. Každej druhej byl totiž dokonalej, svobodnej, zajištěnej, sportovec a rodinnej typ. Já sice moc nesportuju, teda vlastně vůbec, ale to už bych nějak okecala. Užvaněná já jsem totiž dost, jestli jste si toho ještě nevšimli. A tak mnou projela taková vlna naděje. V těch stovkách inzerátů si určitě vyberu a konečně nebudu sama. A tak jsem si otevřela druhou lahvinku a začala to probírat.

„Každej chce stejně jenom sex.“

Jenže jak jsem v tom byla nezkušená, tak jsem nechápala, že je nějakej rozdíl mezi vážným seznámením a flirtem. Vlastně to moc nechápu doteď – teda ne, že bych tomu nerozuměla, ale mám dojem, že každej chce stejně jenom sex – jenom ten vážnej by bral i víc nocí než jednu. Teď mě ale napadá, že jsem vám ještě o sobě neřekla jednu důležitou věc – jsem totiž blondýna. Myslíte, že to má vliv?

„Ahoj, chci tě, a ty?“

Na první kolo jsem vybrala 58 kandidátů z našeho města a všem jsem napsala. Podotýkám, že to bylo po jedné a půl flašce vína, takže jsem se trochu odvázala. Normálně bych písla mail typu: „Dobrý den, ráda bych vás poznala.“ Ale jak jsem byla v tý alkoholový ráži, tak jsem jim všem poslala mailík: „Ahoj, chci tě, a ty?“ Bohužel jsem si až po odeslání všimla, že jsem za to »chci tě« zapomněla napsat »poznat«. To mi vypadlo, neb se mi trochu zamlžily brýle a já na to neviděla.

„Z 58 chlápků mi odpovědělo 59.“

Možná díky tomu mi z 58 chlápků odpovědělo 59. Ne, to není překlep, to jednoho totiž to moje mailový vyznání tak nadchlo, že to přeposlal ještě svýmu kámošovi. Byla jsem nadšená, jakej je o mě zájem. Nenapadalo mě, že o mně nic neví a nikdy mě neviděli. A už vůbec mi nedošlo, že díky tomu mýmu překlepu všichni mysleli na sex. To mi docvaklo až později. Na první rande jsem si vybrala týpka, kterej mi napsal: „Zezadu vypadám jako Bruce Willis, z boku jako Brad Pitt a zepředu jako Arnold Schwarznegger.“ Ta kombinace mě natolik nadchla, že jsem ho musela vidět. S tím chci mít děti, jásala jsem. Jenomže ten jásot mě po prvním rande přešel. Ale o tom až někdy příště. Teď už jdu spát, zítra mám totiž další rande. Tak ahojík a myslete na mě.

Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: 10 důvodů, proč ještě nejste vdaná