Na facebooku kafe.cz (kde jsme mimochodem přivítali během měsíce dalších osm set fanynek:-) jsme položili další zvídavou otázku:

Kde jste se seznámila se svou současnou láskou?

Reakce byly pro nás poněkud překvapivé - nejčastější odpověď totiž zněla: v hospodě. Zdá se, že občas vyrazit na kafíčko s kamarádkou a porozhlédnout se, kdo hraje bowling nebo se dal do kulečníku, není vůbec špatný plán. Mnohým z vás pak pomohl k seznámení internet, což už tak překvapivé není. Nového partnera na něm podle statistik hledá celá třetina nezadaných. Pětina uspěje!

A tady jsou čtenářské (plus jedna redakční) reakce:

Marika K.: Našla jsem ho ležet na ulici cestou ze Silvestra 97. A abych ten příběh dokončila. Nejdřív přátelé, v roce 2000 jsme se dali dohromady, 2001 spolu začali bydlet, 2006 jsme se vzali a teď čekáme prvního potomka.

Iveta B.: Na taneční zábavě a ve čtvrtek tomu bude 25 let, co jsme si řekli své ANO a řekla bych ho zase.

Kafe.cz - pohoda pro ženy, editorka Jana: Přidám se, abyste neřekly, že jsme nekontaktní redakce:-) Seděla jsem v metru, 14 dní čerstvě po rozchodu, chlapů plné zuby. A on seděl naproti. Koukal na mě celou cestu a na konečné si řekl o telefon s tím, že by si určitě napořád vyčítal, kdyby to nezkusil. Na to kafe jsem šla a tak to začalo. Prostě v metru:-)



Klára L.: Přinesla mi ho řeka. To se sedne na břeh a čeká se:-) Ale teď vážně - poznali jsme se jako vodáci. Ohře, slunce, peřeje, ale i déšť, zima, nepohodlí:) Všechno, co k vodě patří. Uměl krásně vyprávět o řece, jako vodák i jako rybář. Nejvíc mě stejně zajímala jeho ramena, ale to jsem mu přiznala, až když jsme spolu chodili. Ramena má dodnes a jeho cit pro přírodu a tichý respekt k životu mě fascinuje stále. Někdy bych ho zabila (asi jako každýho chlapa), ale nevyměnila za nic na světě.

Žaneta O.: Na základní škole v 7. třídě...(měli jsme se tenkrát rádi)... Pak jsme se dvacet let neviděli a školní sraz ukázal, že patříme k sobě. Jsme spolu.

Petra H..: Představte si, že k mé lásce mne tehdy před 12 lety přivezl můj tehdejši postelový přítel, až do garáže, kde opravoval auto. Bylo to 05.04. a byly Velikonoce. Když jsem ho viděla, jak mu to sluší v těch montérkách, a úsměv, který mi věnoval, ten mne zcela odzbrojil. Měl úžasnou černou šmouhu přes obličej, nejspíš od nějaké vazeliny, či co!!! No zkrátka, od toho dne už jsem přestala udržovat vztah s oním pánem, jenž mě k němu dovezl, a bylo to dobře. Jsme manželé už 12 let.

Ivana N.: Přes seznamku a pak jsme zjistili, že bydlíme kousek od sebe.

Dada Š.: V práci před čtyřmi lety.

Eva N.: Ve škole - já jsem kuchařka a on dělal školníka, předloni jsme se vzali...

Blanka B.: Motorkářský sraz a ani jeden z nás tomuto vůbec nehoví (před 14 lety).

Lucie V.: Láska přes internet. A máme spolu krásného chlapečka narozeného z velké lásky ..

Mohlo by vás zajímat: Čtenářky píší web kafe.cz: Jak jsem poznala, že jsem těhotná.