Ta je ale stejně nepravdivá jako označení mužů za primitivní nebo jednoduché tvory! Alespoň to tvrdí britská autorka Zoe Strimpelová (28), která se pokusila najít ty správné odpovědi.

Muži čtou, co se o nich píše. A dovedou to využít!

Květiny, čokoláda, šampaňské a všude kolem intimní atmosféra. Kterou ženu by to nepotěšilo? Ale muži to mají dobře vypočítané, jedou na efekt. „Víme, co se o nás píše, protože na rozdíl od zvířat umíme číst. A pak dokážeme být manipulativní,“ říká Tom L. (28), který přítelkyni ani nezavolá, ale v pátek večer klidně zazvoní na její dveře s lahví bublinek v ruce, protože si myslí, že to je pro jeho lásku to nejdůležitější. A domnívá se, že ho neprokoukne. Ale chyba lávky. Žena ví své a příště už nebude otráveně sedět u telefonu. A Tom se pěkně zpotí, než přijde na to, jak si ji znovu naklonit.

Chlap neumí ukázat pocity, a pak z toho vyšiluje

Muže děsí věci, které ženě připadají zcela tuctové. „Partnerka si chce přinést kartáček? Proboha, co budu dělat,“ zoufá si dříve spokojený milenec. Je to jako ten chlap, co jste si s ním více či méně (doplňte sama) užila na oslavě u přátel. Až ho potkáte příště, nebude vědět, jak se chovat. Cítí se trapně, bojí se vašich otázek a chová se, jako když máte lepru. Neberte si to osobně, snad ho to časem přejde.

Nejsou žádní samci

I když se chová jako pán harému, který chce do postele pornohvězdu, je to jen klam. Většinu mužů polygamie upřímně děsí, protože se bojí, že si harém založí i partnerka. Ve skutečnosti chtějí ženu vlastnit a nesnesou představu, že by se o ni měli dělit. A co třeba sex ve třech? „Zkusil jsem to a byl jsem tak nervózní, že jsem se nezmohl vůbec na nic,“ říká Paul L. Tolik pravdy najednou se musí ocenit.

Náhodný sex, nic víc

Muži mají jasnou představu, čím pro ně jste. A ať se budete snažit sebevíc, tuhle hradbu nezdoláte. Náhodný sex se nikdy nestane ničím víc. „Pokud si chce chlap zadovádět, nejde o žádné zamilované rande,“ říkají jedním hlasem. Přítelkyně zůstane přítelkyní a příležitostnou sexuální partnerku také nečeká žádný služební postup. Pokud hledáte přítele a okamžitě skončíte u sexu, čeká vás zklamání.

KAFE.cz zjistilo:

  • Podle amerických odborníků myslí muži na sex hned při prvním setkání s atraktivní ženou. Naopak něžné pohlaví si dává trochu více na čas.
  • Muži ale zdaleka nejsou tak nevinní, co se myšlenek na sex týká. Průzkum odhalil, že na něj myslí až 13x za den, to je 5 000x za rok.
  • Třetina mužů dle průzkumů přiznává, že první věcí, na kterou myslí ráno po probuzení, je sex. Na co myslí zbylé dvě třetiny, ale nikdo neuvádí.