Já vím, že vztah se ženatým mužem vám bude kdekdo rozmlouvat, vy se ale nesmíte nechat zviklat. Buďte jako hrdinky románů Karoliny Světlé, odhoďte předsudky, závistivcům ukažte vztyčený prostředník a běžte za hlasem svého srdce. Chození se ženáčem je dobrodružné jako dobývání bájného a neexistujícího El Dorada. Je to jako adrenalinový sport, který si v ničem nezadá s tandemovým seskokem padákem, kdy ani jeden z vás neprošel základním parašutistickým výcvikem. Je to jako thriller od Davida Finchera, v němž do poslední chvíle nevíte, jak to dopadne a kdo to celé odskáče. Ale především - takový vztah, kdy on se smaží v pekelných plamenech rodinného krbu, zatímco vy si užíváte své svobody, má své výhody. Tady jsou:

Deset výhod vztahu se ženatým mužem

1. Vyšetříte si spoustu chvil pro sebe, protože na vás v jednom kuse nebude mít čas.
2. Budete moci do sytosti pokecat s kamarádkou po mobilu, protože jemu nebudete smět svévolně telefonovat ani esemeskovat, aby manželka nepojala podezření.
3. Získáte pocit, že jste nejdokonalejší na světě, protože ta ženská, od které k vám prchá, musí být fakt nebetyčná kráva, když mu dokáže udělat ze života takové peklo, že její jméno vykřikuje i ze spaní.
4. Vyhnete se domácím pracem, jako je mytí nádobí, štupování fuseklí a praní slipů s hnědým škrtátkem vzadu, protože tohle všechno za vás oddře ta flundra, kterou má doma a která mu nerozumí.
5. Nezkazíte si postavu porody, protože to za vás odrodí taky ta flundra.
6. Zaručeně zhubnete, protože jeho věčné scény a urážení se, že nemáte čas, když on ho zrovna má, vás tak vystresuje, že úbytek na váze tři až čtyři kilogramy týdně je jistý.
7. Stanete se skutečnou profesionálkou v sexu, protože po jeho telefonátech „rychle přijeď, miláčku, máme na to necelou hodinku“ si brzy začnete připadat jako holka z escort servisu.
8. Poprvé v životě si vychutnáte neotřelou dovolenou: zatímco se svojí manželkou se bude v létě čtrnáct dní zcela neoriginálně nudit na pláži někde v Hurghadě, s vámi během dvou podzimních dnů procestuje s batohem na zádech celé Mostecko.
9. Konečně prožijete opravdu klidné a spokojené Vánoce, protože zatímco on bude doma otrokem přežitých vánočních zvyků, jako je gruntování, pečení cukroví, strojení stromečku, zapalování prskavek a smažení kapra, vy si můžete ve své garsonce v klidu hodit nohy na stůl, pustit si televizi, otevřít si flašku Baileys a na nějakého kapra s cukrovím a prskavkou se vykašlat.

10. Získáte nejlepší kamarádku svého života – to až vás ten hajzl dožere a vy se proti němu spiknete s jeho ženou.