Sehraní

Pár má spolu dvě děti a Caitlin je velice aktivní na sociálních sítích. Vše odstartovala romantická večeře ve dvou, kdy se její manžel nevěnoval dění u stolu, ale zíral do telefonu a své ženě nevěnoval pozornost, kterou si v tu chvíli zasloužila. Caitlin supěla vzteky, ale spolkla všechnu hořkost, protože nechtěla vyvolávat zbytečné hádky. O pár dnů později už ale situaci neustáli. Když muž přišel z práce, zjistil, že jeho žena si naordinovala "líný den" a nevyčlenila si ani pár minut, aby umyla nádobí. To ho pořádně rozpálilo. Zatímco Caitlin neviděla ve špinavém hrnci problém, její muž ji osočoval z neúcty k němu i celé rodině. V tu chvíli jim došlo, jak jsou rozdílní.

Rozdíly

Přes všechny odlišnosti cítili, že k sobě patří a jsou do sebe stále zamilovaní. Nechtěli to vzdát. Sedli si a vytvořili akční plán, jak spolu vyjít, jak se respektovat, jak si být zase o něco blíž. Hned na začátku museli oba definovat, co pro ně znamená láska.

Caitlin vyžaduje čas, který tráví jen se svým mužem. Jsou to chvíle, kdy se na ni upíná všechna pozornost, kdy je středem jeho vesmíru a pohodu nic nenarušuje. Nesmí se zapomínat ani na čas, který tráví jako rodina a baví se s dětmi.

Její muž byl více při zemi a menší snílek. Chce, aby Caitlin vytvářela domov, rozplánovala si den tak, aby stihla poklidit a udržovala atmosféru, do které se bude rád vracet.

Lepší časy

Pro oba to bylo velice těžké. Pomalu se ale nalaďují na stejnou notu. Možná se to zdá jako maličkost, ale nedávno nabyl jejich vztah nových rozměrů. Caitlin zrovna myla nádobí a její muž se vrátil z práce. Pustil hudbu a přiložil ruku k dílu. Trávili spolu čas a oba se podíleli na chodu domácnosti. Manželské chmury zažehnali a už zase tvoří spokojený pár.