Diskutujte: Zdají se vám bradavky pod tričkem sexy, nebo odpudivé?

„Nejsem žádná krasavice, ani nemám dokonalou postavu, ale co mám pěkné, jsou prsa. A tak když si chci zvednout sebevědomí, vyrazím bez podprsenky. Mám poměrně velké bradavky, takže jsou pod tričkem krásně vidět a když je chladno, perfektně se rýsují. Vždy si užívám, jak se po mně muži otáčí a zírají mi na výstřih! Jenže naposledy se do mě pustila jedna důchodkyně – prý je to odporné a vypadám jako nějaká prostitutka. Tak nevím, přijde vám to odpudivé, když jde holka bez podprsenky?“ ptá se Lenka (25).

Průměrný muž podle odborných studií stráví zíráním na ženské vnady rok svého života. Paradoxně si tím podle vědců sám svůj život prodlužuje, zdravě se mu při tom totiž zvedne tep. Pánové mají pro své všetečné pohledy, zdá se, docela dobré ospravedlnění.

Bradavky jsou nejvzrušivější zónou

  • Minimálně 70 % žen si přeje mít větší a plnější prsa.
  • Podle britského průzkumu jsou ženy se svými ňadry tak nespokojené, že by každá druhá byla ochotna podstoupit jejich plastiku.
  • Bradavky patří mezi nejvzrušivější erotogenní zóny a jejich dráždění zbožňuje 38 % žen.

Nahoře bez: Ženy pohoršené, muži vzrušení

Co se rýsujících se bradavek pod tričkem týká, ženy a muži na ně často reagují zcela odlišně. Většina žen při pohledu na jinou s pevnými prsy pod trikem začne srovnávat sama se sebou a žárlit. Pak pro nepříliš pěkná slova a pomluvy nejde zrovna daleko. Muži se na to ale dívají jinak. Většinu z nich vystouplé bradavky pod trikem nejenže nepohoršují, ale pohled na ně je dokáže rozpálit a vzrušit.

Názory mužů: Bez podprsenky je to nej!

„Miluju, když holky chodí bez podprsenky. A zvláště, když mají pěkně obtažené tričko. Stačí pohled a hned se dostanu do nálady. Myslím, že nejsem sám, koho to vzrušuje,“ říká Michal (27). Podobného názoru je i o deset let starší Daniel: „Není nic hezčího než holka bez podprsenky. Samozřejmě, když má pěkná a pevná prsa. Mám co dělat, abych na sobě nedal najevo, jak mě to bere,“ říká.

Velká ňadra bez podprsenky? Nechutné!

Pokud máte pevná prsa a ráda na sebe poutáte pozornost, není důvod, proč občas bez podprsenky nevyrazit. Jiné to je ale v případě, že máte ňadra větších rozměrů, nebo už s nimi gravitace udělala své. „Pohled na holku v tričku bez podprsenky je úžasný, ale musí mít menší prsa. Párkrát jsem tak viděl jít ženy při těle, které měly bradavky málem u pasu. Na tom tedy nebylo vzrušujícího vůbec nic. Naopak to bylo nechutné,“ říká svůj názor Jirka (40).

Lepicí podprsenky a náplasti na bradavky

Existuje také nemálo žen, které bez podprsenky chodí z důvodu, že jim spodní prádlo prostě vadí. Tlačí je, táhne, cítí se v něm svázané. Pro ně, stejně jako pro ty, které nahoře bez vyrazí občas a necítí se jako exhibicionistky, jsou řešením různé lepicí neviditelné podprsenky, které ňadra podepřou. A také různé náplasti na bradavky, které je pod tričkem nenápadně schovají a udělají je méně výrazné. Díky nim může bez prádla vyrazit i žena, která by se vyjít v triku »jen tak« kvůli trčícím bradavkám styděla.

Tip KAFE.cz

Pokud potřebujete schovat bradavky jinak než do spodního prádla, můžete koupit jednorázová lepítka na bradavky. Prodávají se většinou v tělové barvě a pod různými názvy – samolepky, nálepky, lepítka… Pro zpestření sexu a partnerského života pak doporučujeme erotické nálepky na bradavky, které koupíte i v některých obchodech se spodním prádlem.