Ačkoliv se říká, že muži mají raději ženy plnějších tvarů, ty si podle britské studie užívají sexu daleko méně, než příslušnice něžného pohlaví, které bez problémů oblečou konfekční velikost 36. Říká se také, že baculky jsou mnohem vášnivější a člověk s nimi zažije spoustu legrace. Všechna tato tvrzení mohou být pravdivá. Jenže na druhé straně je běžné, že ženy kypřejších tvarů se za svoji figuru stydí. Podle vědců jsou na vině především módní časopisy. Štíhlejší ženy jsou tak samy se sebou daleko spokojenější než ženy při těle. Těm chybí nezřídka sebedůvěra, a tak se ani při sexu nedovedou pořádně odvázat. Pokud patříte rovněž mezi ty, které při milování myslí výhradně na své špíčky, vyzkoušejte následující tipy.

Kafe.cz zjistilo:

Podle nejnovější britské studie jsou baculky při dobývání mužů úspěšnější. Muže dokáže svést 92 procent žen při těle oproti 87 procentům žen normální fyziognomie. Ideálem krásy je přitom už mnoho let štíhlá, dlouhovlasá blondýna s velkými prsy a dlouhýma nohama. Kde je tedy pravda?

Tipy pro baculky:

1. Vhodné jídlo vás nastartuje

Zapalte svíčky. K večeři servírujte jídlo obsahující zelenou zeleninu, zázvor a skořici. Jmenované pochutiny jsou totiž skvělým přírodním afrodiziakem. Obsahují také velké množství zinku, které posílí váš sexuální apetit.

2. Investujte do vzrušující košilky

Sexy spodní prádlo se nemusí sestávat jen z takřka neviditelné podprsenky a minikalhotek. Většinu mužů více vzrušuje tajemství. Proč tedy neinvestovat do pěkné noční košilky? Zvolte takovou, která vám úzce obepne hrudník a vykouzlí nádherné poprsí.

3. Zkuste to na stojáka

Sexuální pozice ve stoje nabízejí nevídanou rozkoš. Navíc se při nich budete cítit štíhlejší. Stoupněte si na zem na špičky a nechejte jej do vás vstoupit. Bude unešený vaší sexuální obratností!

4. Zkuste břišní tanec

Tanec je jednou z aktivit, které jej dovedou pořádně nažhavit. Nemusíte si hrát na baletku. Proč nezkusit tanec pro plnoštíhlé ženy? Přihlaste se do kurzu a naučte se základní pohyby nezbytné pro břišní tanec. A co víc – břišním tancem spálíte kalorie! Takže si pak budete připadat ještě více sexy.

5. Podívejte se do zrcadla

Věnujte pár minut pohledu do zrcadla na vaše nahé tělo. Možná zjistíte, že jste docela kus. Přestože máte mohutnější ruce a stehna, vaše prsa a ramena mohou být neodolatelná. Také mějte na paměti, že ty části, které na sobě nenávidíte, většina mužů zbožňuje.

6. Překvapte ho

Ukažte mu, že vám jde o nezapomenutelný sex. Šokujte jej masturbací před zrcadlem, předveďte mu striptýz. Bude tak nadšený, že ani nezaregistruje vaše povislejší bříško.

7. Trik se světlem

Postavte se nahá zády ke světlu. Vašemu tělu to ubere několik kil.

8. Popište to

Požádejte partnera, aby tužkou na oči nebo kouskem čokolády zakroužkoval místa na vašem těle, která má nejraději. Možná budete skutečně překvapená a rázem se budete cítit daleko více sexy. Proč si trošku nezalaškovat a neudělat to samé jemu?

Kafe.cz zjistilo: Co na to muži?

Karel (31 let): „Ve velikosti je krása!“
„Ve velikosti je krása! Já dávám přednost kyprým tvarům před děvčaty připomínajícími Dachau. Baculky nikdy nenudí, jsou veselé, věčně optimistické a navíc nemají tak časté výkyvy nálad jako ženy štíhlé!“
Petr (33 let): „Hnusí se mi kult štíhlosti!“
„Mně osobně se hnusí kult štíhlosti, kterým se ženy bohužel nechávají ovlivnit. Jakmile na své přítelkyni dokážu nahmatat žebra, poprosím ji, aby trošku přibrala. A navíc při milování kosti dost tlačí.“
Jáchym (22 let): „Pořádný zadek je sexy!“
„Nechápu, že třeba hodně žen trápí velikost jejich pozadí. Vždyť právě krásný, pořádný zadek je pro chlapa hodně sexy!“