Kouzlo sex appealu

Čím to je, že někteří muži mohou mít každou ženu, a ti ostatní ostrouhají? Ženy prostě přitahují určité typy a není to zdaleka jen o krásné tváři. Známe sedm typů, které ženy přitahují. Ale, pánové, pozor! Pokud se pokusíte na čas nebo trvale změnit v jeden z nich, žena zaručeně pozná, že to jenom hrajete a že jste ve skutečnosti někým úplně jiným! Ale klidně si vyberte něco z každé kategorie a vylepšete si svou osobnost.

7 typů mužů, kterým ženy prostě neodolají najdete na dalších stránkách ...

Romantik

Jaký je: Muž, který věří na starou dobrou romantickou lásku. Zahrnuje ženu květinami, čokoládou, během večeře zapálí svíčky, aby vznikla ta pravá atmosféra. Často partnerce volá, jen aby jí řekl, jak moc na ni myslí.

Proč je tak neodolatelný: Být doceněná, to žena miluje. A romantik jí ten pocit ocenění poskytuje. Neustále jí dává najevo, jak moc pro něj znamená. Partnerka pak může pozornost oplácet a rozvíjet vlastní romantické představy.

Sebevědomý muž

Jaký je: Je si naprosto jistý sám sebou. Na veřejnosti se chová asertivně a vyzařuje sílu a sebevědomí (pochopitelně jen v rámci únosných mezí, namyšlence v našich kategoriích nehledejte). Nežárlí na každého muže kolem ani na partnerčiny kolegy v práci.

Proč je tak neodolatelný: Sebevědomí muži ženy přitahují. Pokud je muž přesvědčen o svých kvalitách, jeho partnerka ho jako takového ocení. Navíc, sebevědomý muž se obejde bez neustálého souhlasu partnerky, je samostatný a to ženy přitahuje ještě víc.

Umělec

Jaký je: Je spontánní a žije pro daný okamžik. Svůj tvůrčí potenciál využije k tomu, aby ženu oslnil a přivábil. Například budoucí partnerce složí píseň, napíše verše nebo namaluje obraz.

Proč je tak neodolatelný: Každá žena chce zažívat pocity jedinečnosti, chce být něčím zvláštním. A neexistuje lepší způsob, jak jí takový pocit dodat, než z ní učinit svou múzu nebo zdroj inspirace. Žena je fascinována umělcovou kreativní myslí a zbožňuje to, že ji začleňuje do své tvorby. Ať už je charismatický, rebelující, inteligentní nebo ohleduplný, takový typ muže si vždy najde cestu k srdci ženy.

Cizinec

Jaký je: Pochází ze vzdálené exotické země, má roztomilý přízvuk nebo svérázný pohled na svět. Z našeho pohledu se možná chová trochu divně, ale i ta podivnost je vždy nakonec roztomilá. Mimochodem, nemusí být nutně cizinec, aby se vešel do výše uvedeného popisu. Stačí být zcestovalý a mluvit několika jazyky a kouzlo bude stejně silné jako kteréhokoliv šarmantního cizince.

Proč je tak neodolatelný: Charisma, osobní kouzlo, říkejte si tomu, jak chcete, ale je to tam. A je v tom to svůdné francouzské »něco«, je ne sais quoi, čemu žena neodolá. Ženu často láká poznat svět, ale většinou je volba cizince pouze produktem touhy randit se zástupcem jiné kultury.

Volnomyšlenkář (neboli Rošťák)

Jaký je: Je jako vítr. Svobodně se prohání životem a žije dobrodružstvím. Vezme partnerku na divokou jízdu na motorce nebo se klidně vykašle na práci, aby mohli společně vyrazit na cesty. Moc si neláme hlavu s následky, jedná instinktivně a impulsivně.

Proč je tak neodolatelný: Ženy prostě chtějí mít pro sebe kus rebela (ale nesmí to přehánět, tedy ten rebel, ale ony vlastně také ne). Chtějí se nakazit jeho bezstarostností. Ta příchuť něčeho špatného, nesprávného vyvolává prvek věčného mládí a žena miluje chvíli, kdy se snaží svého divocha zkrotit, i když ví dopředu, že je to marné.

Intelektuál

Jaký je: Vyvolá intelektuální konverzaci a čeká, co mu partnerka odpoví. Jeho chytrý humor ženu rozesměje a nikdy ji nepřestane udivovat, že dokáže poutavě hovořit o něčem tak nudném, jako je politika. Dovede ho poslouchat hodiny a nikdy se jí neomrzí.

Proč je tak neodolatelný: Během let muži ubudou vlasy a ochabne tělo, ale pokud dokáže udržet intelektuální zájem ženy, má z poloviny vyhráno. Takovéto spojení je pevným základem vztahu a když muž ženě ukáže, že ho dokáže navázat a udržet, bude brzy jeho.

Pozorný typ

Jaký je: Podrží ženě dveře od auta, přistaví židli, zaplatí večeři a nezapomene nabídnout dezert. Schůzky domlouvá s předstihem a vždy ženu vyzvedne včas. Je si vědom pocitů partnerky a pozná, kdy chce zůstat a kdy jít.

Proč je tak neodolatelný: Vypadáte překvapeně.... Myslíte, že někdo takový ženu v dnešní době nezíská? Ale zvažte následující: Žena si prošla vztahy s drsňákem, s hulvátem i s chlápkem, co už nikdy nezavolá. A má toho dost. Prostě přehodnotí svoje priority. Z ženiny strany to chce kus dospělosti, ale většina jich nakonec dojde k závěru, že stojí o chlapa, který se o ně bude dobře starat.

Mohlo by vás také zajímat: Zajímaví muži: Víme, kde se vyskytují nebo 5 chlapů, od kterých dejte radši ruce pryč