Ať chcete, nebo ne. Jak to dokáže? AFRODITÉ má vlastní systém pohybu vložky po penisu – řádit na něm může rychlostí až 300 přírazů za minutu! Dalším důvodem, proč je to tak skvělé, je fakt, že masturbátor můžete vyhřát až na 45°C. Pokud jste ještě nikdy žádný masturbátor nevlastnili, tak si BOOM AFRODITÉ představte tak, že je to zařízení, se kterým nemusíte dělat pohyby rukou, které znáte z klasické masturbace. O pohyb po penisu se totiž postará sám produkt. Vy jej jenom držíte a určujete si rychlost, jakou chcete. Uvnitř Afrodité najdete velmi členitý povrch s výstupky jako jsou v reálné vagíně. Navíc je přidáno ještě několik delších paprsků pro skvělou stimulaci i méně vybavených jedinců. Minimální průměr je 1,5 cm. Maximální je 6 cm.

Prostě je to takový automat na orgasmy.

Boom Afrodité je tedy opravdu automatický masturbátor, o kterém i naši testeři s extra dlouhou výdrží tvrdí, že ještě nic podobného nezažili: „Zasunul jsem, nechal jsem si to chvíli dělat a během krátké chvilky jsem cítil, že už to na mě jde. Přitom dáma v pornu, které jsem si k tomu pustil, nebyla ještě ani vysvlečená!“ (celou recenzi a první zkušenost s tímto masturbátorem si můžete přečíst ZDE)

Navíc tenhle kousek můžete nechat ve své domácnosti ležet v podstatě kdekoli bez obav, že by někdo uhodl, že se jedná o nejmodernější honítko.Jak na to?

Je to jednoduché:

  • Zapněte Afrodité a počkejte, až se zahřeje.
  • Nasaďte, zvolte program a rychlost – třeba až 300 přírazů za minutu – a počkejte maximálně pár minutek na vyvrcholení.
  • Vyjměte vložku, umyjte ji, vložte ji zpět a opět zapněte vyhřívání pro vysušení.
  • Výrobek vypněte a ukliďte.

Na www.sexshop.cz můžete diskrétně nakupovat nejen tuto novinku, ale navíc s naším seriálem a kódem SERIAL15 máte slevu 15 %!