Dámské vakuové pumpy nabízí zcela nové prožitky. Vakuové pumpy lze využít na bradavky, klitoris, anebo celou vulvu. Nebojte, nejde o žádné bolestivé nasání intimních míst. Správné používání je příjemné a bezbolestné. Díky působení podtlaku dochází k většímu prokrvení a tím ke zvýšení citlivosti, což vede samozřejmě k vyšší vzrušivosti. Vakuová pumpa pro ženy je dokonalou pomůckou, pokud máte problémy s dosažením orgasmu!

Jak se vakuová pumpa pro ženy používá?

Je to jednoduché. Nanesete lubrikační gel na vnější okraj pumpy/zvonu a ujistíte se, že je zavřený bezpečnostní zpětný ventil. Detailní informace ohledně ovládání a další užitečné informace najdete ZDE. Nasaďte zvon na vulvu a stiskněte balonek, ramínko pumpy či zmáčkněte start podle toho, jaký typ pumpy používáte. Pokračujte v pumpování a nasávání – uvidíte, jak se vám bude celá vulva zvětšovat. Začínejte pomalu a postupujte opatrně! Jakmile vás začne cokoli tlačit či bolet, přestaňte. Pak už jen stačí uvolnit zpětný bezpečnostní ventil, opatrně sundat zvon z vulvy a užívat si pohled na zvětšenou vulvu. A hlavně si užívat citlivé a vzrušující doteky! Pro ženu je to super pomocník pro ještě větší citlivost a pro dosažení intenzivnějšího orgasmu. Muži oceňují onu „napuchlost“ a jiný – dosud nepoznaný vzhled.

Vakuové pumpy ale nejsou jen o „nafukování“. Důkazem je novinka BASIC X ADORAMOR – jde o kombinaci podtlaku, vibrací a kmitajícího jazýčku. Pumpa je malá, hezky padne do ruky a není třeba druhé ruky. Jazýček je z jemného silikonu a nabízí devět variant kmitání pro dokonalé napodobení orálního sexu – anebo pro lepší orální sex?

A pokud chcete podtlak jen na klitoris, určitě nesmíme opomenout oblíbené podtlakové stimulátory klitorisu, na které se podíváme dopodrobna v jednom z dalších dílů tohoto průvodce erotickými pomůckami.

Na www.sexshop.cz seženete nyní vakuové pumpy pro ženy se slevou 15 % s kódem SERIAL15.