Diskutujte: Jaké nejhorší rande jste zažily a jaký šílený týpek vám zkřížil cestu?

Mohlo by vás také zajímat: Proč ženy milují grázly nebo 10 zjištění o lásce (ze života)

Seděly jsme takhle v restauraci nad láhví dobře vychlazeného bílého, když se single kamarádka Táňa rozpovídala o několika nevydařených schůzkách, které za poslední půlrok absolvovala. Trochu po svých zážitcích ztrácela naději, že normální chlapi ještě existují - že prostě nezůstali uvěznění jen v knihách a televizních reklamách. My ostatní jsme ji chtěly původně uklidnit, ale asi se nám to vymklo.

  • Ze svých vzpomínek jsme nakonec každá vylovila jednoho příšerného chlápka, se kterým jsme byly, byť v dávné minulosti, na rande my.

Dalibor: žárlivec co bydlí se svojí bejvalkou

"S Daliborem jsme si dali spicha pod Petřínem a vyšli si nahoru na jarní podvečerní procházku. Hned v úvodu si mě změřil od hlavy až k patě a zeptal se, jestli mému bývalému nevadilo, že se za mnou muži na ulici otáčejí. Nijak jsem to nekomentovala (i když přiznám, že mi to vlastně docela polichotilo), nicméně slova se bez meškání chopil on a začal mi vyprávět velmi dlouhý a ublížený příběh o své ex., která se na něho vykašlala kvůli někomu jinému, a on to nemohl zjevně překousnout. Když nakonec vyšlo najevo, že spolu stále bydlí (a občas spí), otočila jsem se na podpadku a rozkvetlými sady odkráčela."

Pavla (30 let)

Vašík: klučík, co má rád pivečko

"Rande s tímhle týpkem probíhalo v příjemné pizzerii a bylo by vcelku fajn až na to, že Vašík v nadměrném množství používal zdrobněliny a požíval alkohol. Mé jméno porůznu ohýbal do neskutečně hrůzných tvarů a v průběhu hodiny do sebe natlačil pět piveček, jak moku mazlivě říkal. Když se zvedl od stolu, musel sice chvíli sbírat rovnováhu, ale i přes svůj značně podnapilý stav mi galantně nabídl odvoz domů. Odmítla jsem a Vašíkovo číslo vymazala z mobilu."

Věrka (29 let)

Radek: horolezec škrtič

"S tímhle docela hezkým klukem jsem se na chatu domluvila, že zajdeme do kina. Večer byl příjemný, Radek velmi galantní a víno asi silnější než můj úsudek - pozvala jsem ho k sobě domů, byť tohle většinou nedělám. Když jsme se v předsíni líbali a on mě uchopil rukama kolem krku, přišlo mi to nejdřív vzrušující. Potom ale nečekaně zesílit stisk a začal mě škrtit. Bránila jsem se, on mě po chvíli, která mi připadala jako věčnost, pustil a na omluvu ze sebe vykoktal, že leze po skalách a proto nemá v rukách takový cit. Neměla jsem to srdce vyhnat ho v noci ven, každopádně spal na gauči v obýváku a já zevnitř zamčená vedle v pokoji. Od té doby se horolezcům vyhýbám a karabinky jsem si sundala i z klíčů od auta."

Pavla (32 let)

Marián: holky ho moc nelákaj

"S Mariánem se to moc nerozjíždělo. První dvě rande nepadla ani pusa, tak jsem to na třetí schůzce už chtěla za každou cenu trochu posunout. Šli jsme tenkrát do kina, dávali Pána Prstenů, už nevím kolikátku. Děj mě moc nebral (tedy mimo scény s charizmatickým „hraničářem“), pořád jsem po očku sledovala svého společníka a čekala, kdy se konečně osmělí a chytí mě aspoň za ruku, když už ne nic víc. Nejen, že se neosmělil, ale vypadal, že elfové jsou o mnoho zajímavější než já v džínové mini do půli stehen. Když jsem se poté, co mě doprovodil domů, dožadovala polibku, Marián mě vlažně spravil o tom, že holky ho zas až tak moc nelákaj. Připadala jsem si jako trubka a vlastně dodnes nevím, zda byl Marián opravdu gay nebo jsem ho zas až tak moc nelákala prostě jen já."

Alena (29 let)

Lukáš: pěkně vyčuraný borec

"Lukáš vypadal na fotkách v seznamce jako perla mezi mlži. Vysoký, opálený, vysportovaný. V mailech se chlubil, že hraje golf, skáče s padákem a jezdí ve svém vlastním, novém Ferrari. Byl to asi pěkný vejtaha, mělo mě to napadnout, ale když jsem si představila, jak s ním kráčím ruku v ruce a on si mě posazuje do červeného sporťáku, neodolala jsem a pozvání na rande přijala.
Nejen, že Lukáš nedorazil na Zličín luxusním vozítkem, nýbrž MHD a zíral přede mnou nestydatě servírce do výstřihu, když pak nastal čas platit útratu, vypařil se ten bídák na toaletu. Svoji colu i jeho večeři jsem sice neochotně zaplatila, ale na Lukášův návrat ze záchoda už nečekala. "

Dáša (30 let)