Anální poprvé

Jako při každém jiném poprvé můžete i u análu cítit nervozitu. S análním sexem je navíc spojen i strach z bolesti nebo špinavosti. Bolest by ale anální sex rozhodně provázet neměla, k čemuž vám pomůže nejprve trénink o samotě. Dámy si mohou zkusit zavést například malinký anální kolíček při své klasické masturbaci. Pocítí rozdíl ve vnímání orgasmu i to, jaké to je, mít něco v konečníku. Časem samy budete chtít větší velikost i délku. Co se hygieny týče, tak zkušení vědí, že nehoda se může stát vždycky a není to nic, za co byste se měli stydět. Pro váš klid jsou tu jednoduché balonkové klystýry.

Základní anální pravidla

  • Nikdy se do análního sexu nenuťte.
  • Vždy používejte jen pomůcky pro anální sex určené.
  • Lubrikantu není nikdy dost!
  • Nikdy nepřecházejte z análu do vaginy bez omytí. Nikdy!

Anální pomůcky

Pro laskání zadních vrátek najdete mnoho vibračních i nevibračních pomocníků, jako jsou vibrátory, kolíky, dilda i korále. U análních vibrátorů je velice důležitá bezpečná koncovka, která zabraní nečekanému pohlcení hračky vaším svěračem. Na anální hrátky rozhodně nepoužívejte jiné vibrátory než ty k tomu určené. Předejdete tak další „vtipné“ historce z pohotovosti.

  • Lubrikační gel – nedílná součást análních hrátek. Na anální hrátky se doporučuje spíše gel silikonový, protože víc klouže než gel na vodní bázi. Ovšem pozor pak na pomůcky, které jsou ze silikonu nebo gumy. Ty by mohly být silikonovým gelem zničeny a mohou proto přijít do styku pouze s gelem na vodní bázi. Pokud i tak nechcete přijít o kluzké vlastnosti silikonového gelu, tak pro vás tu je speciální silikonový olej od BOOM, který můžete použít i na silikonové pomůcky!
  • Klystýr – doporučovaná rutina před análním sexem. Klystýr se používá ne hloubkový, abyste vaše střeva neprobudili k akci. Stačí totiž propláchnout pouze cca prvních 15 cm. Ideální jsou balonkové klystýry, které jsou velmi jednoduché na manipulaci. Pomůcky na anální hygienu můžete vybírat ZDE
  • Kolíky – anální kolíky jsou vibrační i nevibrační a záleží jen na vaší náladě. Pro vaše začátky jsou ideální sady, kde jsou většinou tři velikosti kolíků – skvělé pro postupné trénování. Harley sada obsahuje dokonce trénovací kolíky. Pro fajnšmekry jsou tu pak nafukovací anální kolíky.
  • Anální korále a kuličky – tyhle korále budou vašemu análku slušet. V nabídce jsou různé délky i verze s vibracemi.
  • Stimulátory prostaty – úžasný zážitek a naprosto jiný orgasmus mužům přináší stimulace prostaty. Ta je navíc i zdraví prospěšná. Více o masáži prostaty a jak na to, najdete ZDE

Na www.sexshop.cz můžete diskrétně nakupovat dle libosti, a navíc s naším seriálem a kódem SERIAL15 máte slevu 15 %! Platí už jen do konce roku!

Na www.sexshop.cz můžete diskrétně nakupovat dle libosti, a navíc s naším seriálem a kódem SERIAL15 máte slevu 15 %! Platí už jen do konce roku!