Máme pro vás 15 tipů, s nimiž přišel jeden americký server.

Pokaždé, když přijdete domů, pošlete partnerovi vzdušný polibek. Usmějte se na něj a do po-libku na dálku dejte vše, co k němu cítíte… Můžete i něco zašeptat, třeba: „Pro tebe…“

Překvapte partnera jemným polibkem za krk ve chvíli, kdy to nečeká. Třeba když sedí u stolu, nebo u počítače. Přistupte k němu, něžně jej polibte a jděte dál, jakoby se nic nedělo…

Večer, když partner přijde unavený z práce, udělejte mu lehkou masáž krku nebo šíje. Použít můžete některý z vonných olejů. Zvlášť pokud sedí celý den v kanceláři, vaši pomoc ocení.

Nezrušil partner ještě hlasovou schránku na svém mobilu? Využijte toho a nechejte mu v ní zamilovaný vzkaz. To samé můžete udělat i tehdy, používá-li doma ještě záznamník.

Pošlete během všedního dne partnerovi stručný, ale výstižný email. Romantický a s lehkým závanem erotiky. Ovšem raději na soukromý, než na pracovní mail.

Napište jednu větu, která vystihuje přesně to, co se vám na partnerovi líbí nejvíce. Třeba: „Zbožňuji tvé krásné modré oči, které mi připomínají moře.“ „Tvé svalnaté tělo vypadá tak mužně a sexy…“ Lísteček mu dejte do peněženky, či mu jej schovejte pod polštář.

Každý den partnera alespoň jednou polibte a přitom jej pevně obejměte.

Partnera obejměte a prsty mu lehce škrabejte záda. Když budete mít štěstí, tak vám tuto příjemnou chvilku oplatí.

Komplimentem rozhodně partnera neurazíte, naopak, muži jsou přece ješitní… Nezapomínejte na to a čas od času ho pochvalte – řekněte, že mu nový svetr sluší, že právě tato barva se vám na něm líbí apod.

Řekněte partnerovi jednu větu, která nejlépe vystihuje to, čeho si na něm vážíte. Například, že tvrdě pracuje, aby zabezpečil rodinu, a přitom si udělá i čas na děti…

Rozmazlujte ho. Tedy ne pořád, ale čas od času. Když to nejmíň čeká, něco dobrého mu upečte nebo kupte kousek dortu, který má rád. Předejte mu jej se slovy: „Mám pro tebe něco výji-mečného, protože ty jsi výjimečný.“ Nebo odejděte a u dobroty mu nechte vzkaz, třeba „Znamenáš pro mě víc, než si myslíš.“

Udělejte gesto. Vidíte, že má partner moc práce a neví, kde mu hlava stojí? Zkuste udělat ges-to, abyste mu usnadnila život – pomoze mu s vyřízením pošty či telefonů nebo mu pro tento-krát odpusťte případnou pomoc v domácnosti. Uvidíte, jak vám bude vděčný.

Až se vydáte do papírnictví, kupte několik pohledů či přání s romantickými texty a roztomilými motivy – třeba zvířátek. Jednou za týden nebo dva nechte pohled položený na jeho sedadle v autě nebo mu jej pošlete do kanceláře. Bude mu jasné, že na něj myslíte.

Připravte partnerovi tradiční večeři, avšak s netradiční výzdobou. A nemusíte ani umět vařit. Stačí ohřát párky a hořčicí mu na talíři nakreslit srdíčko či napsat vyznání lásky.

Kupte sbírku zamilované poezie či CD s romantickými hity. Partnerovi je předejte se vzkazem: „Tak právě toto k tobě cítím…