Přečtěte si hned třináct věcí, které my ženy nosíme a děláme, aniž bychom si uvědomovaly, jak moc jsou pro chlapy nechutné, ba přímo odporné. Pokud tedy chcete sbalit chlapa, nebo si udržet toho, kterého už máte, tak se jich snažte vystříhat.

Tuny make-upu

Ano, mužům se líbí upravená žena, ale pozor, jen s lehkým make-upem. Takže pokud v koupelně strávíte každé ráno hodinu jen malováním "obličeje", tak určitě u mužů hitparádu nevyhrajete.

Výrazný parfém

Žena by podle mužů měla vonět, takže si dávejte pozor na čistotu a rovněž i množství parfému, které používáte. Hygiena by měla být samozřejmostí, ovšem s voňavkou to určitě nepřehánějte, aby vedle vás muž dokázal vůbec vydržet a nebolela ho hlava.

Přeumělkované vlasy

Jasně, chcete vypadat dobře. Ale ten moderní účes, který vám kamarádka zpevnila tunou laku na vlasy, fakt není pro muže žhavý. Chlapi totiž milují dlouhé přirozené vlasy a mají tendenci se jich dotýkat. Takže bacha, aby se na ně nepřilepili. Stejně tak dejte pozor na extravagantní barvy. I ty jsou pro ně naprosto mimo mísu.

Husté obočí

Tak tento moderní trend reprezentovaný britskou modelkou Carou Delevigne je pro muže dalším schůdkem k opovržení. Jasně, namalovaná linka namísto vytrhaného obočí taky není sexy, ale proč zacházet do opačného extrému, že?

Umělé nehty

Mužům se líbí upravené čisté nehty, takže na ta dlouhá nalakovaná a podivně zahnutá akrylová pádla raději zapomeňte. V kurzu u mužů je na rukách přirozený vzhled s měkkou svěží pokožkou. A rozhodně nezapomínejte i na nehty na nohách. I ty si zaslouží péči.

Tetování na bedrech

Tzv. kérka nad zadečkem a vykukující tanga z bokovek jsou typickým znakem, který snad každého chlapa odradí. Pokud už jste se nechala k takovému vyzdobení ukecat, tak teď spíše zvažte návštěvu kosmetického salónu. Tohle fakt není to pravé ořechové.

Minišaty s výstřihem

Teď si asi ťukáte na čelo, ale chlapy u žen odradí i přílišná vyzývavost, která je právě těmito kousky šatníku charakteristická. Sexy znamená být rafinovaná a ne vypadat jako laciné zboží, co je lehce k mání.

Kalhoty se sníženým sedem

Ačkoliv jsou pro ženy tyto kalhoty velmi pohodlné, a tak je rády nosí při každé příležitosti, tak muži z nich moc nadšení nejsou. Ačkoliv si ženy myslí, že v nich často hodně skryjí a budou in, tak muži je naopak považují za pěkně odporné, protože ženám zakrývají to, co by mělo být vidět.

Bokovky

Podobný názor panuje u mužů i na bokové kalhoty. Protože si je mohou dovolit nosit jen velmi štíhlé ženy, tak většině normálních holek, co jim z nich pak leze půlka zadku, nevypadají zrovna sexy. A pozor, i u štíhlých dívek není dovoleno vše. Když totiž takové bokovky končí (nebo vlastně začínají) někde nad stydkou kostí, tak to taky není výhra.

Kalhoty s vysokým pasem

Posledním typem kalhot, které muži fakt nemusí, jsou ty s vysokým pasem. Ony totiž sluší jen dívkám s extrémně štíhlým pasem, oblými boky a pevným kulatým zadečkem. Ty ostatní v nich vypadají, jak špatně nacpané jelítko. Takže dámy, trochu soudnosti.

Tanga

Ačkoliv jsou považovány za sexy, tak pro muže skutečně žhavým zbožím nejsou. Navíc pro ženy zase tak pohodlné taky nebývají. Bohužel sluší opravdu jen minimu žen a mužům více evokují lehké děvy, než pohodářky, s nimiž touží mít trvalý vztah. A navíc, jsou často zařízlé tam, kde to muži fakt nechtějí vidět.

Duck face

Jasně, modelky a celebrity na facebooku a instagramu tenhle podivný škleb dělají pořád, tak proč vy byste to nezkusila? Můžete, ale nikde se s ním nechlubte. Mužům se to nelíbí a sexy to fakt není.

Přepudrování nosíku

Pokud si během rande s přítelem odskočíte na záchod si tzv. přepudrovat nosík, tak vězte, že mu spíše přijde na mysl, že tam vykonáváte něco zcela jiného, což pro něj není vůbec libé. Protože muži takové zkrášlování neznají, tak pro to mají jediné vysvětlení - průjem.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!