1. Vyrazte do přírody: Vždyť v lese může být tak krásně, s dekou nebo bez ní, můžete najít romantickou vyhlídku, odpálit bublinky… Ale stačí i dětinské rozhazování sněhu nebo prostá koulovačka v parku.

2. Zkuste kouknout za humna: Nic vás nenabudí tak jako změna prostředí. A je jedno, jestli to bude Nairobi, Londýn nebo Macocha. Hlavní je, že bude co obdivovat a že se při tom můžete držet za ruce jako čerstvě zamilovaný pár. Co je nové a svěží, je nové a svěží se vším všudy.

3. Překvapujte se: Ať už jde o belgické pralinky při cestě z práce, skleničky na stopce s růžovým šumivým mokem lákající vás do voňavé vany, nebo nápis I ♥ U z okvětních lístků růže, fantazii se meze nekladou.

4. Trochu kultury do toho: Výlet na divadelní představení může být zábava, i když nejste zrovna shakespearovské typy. Zvolte odlehčenou komedii nebo i balet, nádech luxusu můžete podpořit večerními šaty nebo kravatou.

5. Láska prochází žaludkem: A čím víc v žaludku, tím větší láska. Dobrá restaurace, dobré jídlo a dobrý sekt… a ani jeden z vás potom nebude chtít nic jiného než usnout v náručí toho druhého.

6. Nechávejte si vzkazy: Prosté „Miluju tě“ na ledničce dokáže udělat den výjimečným a lístečky po bytě či v sáčku se svačinou zrovna tak. A není nad to culit se nad každou SMSkou, jako by vám bylo „náct“.

7. Líbejte se: Nic není sladšího než její rty chutnající po bublinkách a jahodách.

8. Najděte si společný koníček: Jezděte na kole, sbírejte porcelánové sloníky, degustujte sekty. Jakákoli společná činnost je skvělá.

9. Vyhýbejte se nepodstatným neshodám: Není třeba, aby on s ní nakupoval každou čepici, a není potřeba, aby se ona táhla za ním, když si bude vybírat nové tretry. Věnujte si chvilku a sejděte se až na závěrečné kávě před odchodem z obchodního domu.

10. Krášlete si protějšek: Nechme stranou extrémy, o kterých víte, že by s nimi nesouhlasil. Ale ona mu může koupit novou kravatu, která se jí líbí, a on jí tu rtěnku, která nechává trochu lascivní otisky na skleničce. Dárek tak potěší oba.

11. Zajímejte se: I sebemenší detail o útočné strategii Arsenalu nebo o nových módních trendech může vašeho partnera potěšit víc než tisíc otřepaných frází.

12. Tančete: Co třeba takové tango? Skvěle se při něm rozehrávají společné okamžiky plné vášně.

13. Nevzdávejte se.

#clanek|3521890|3521886#

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!