Tuto techniku studovali lékaři na britské klinice Harley Medical Group během posledních deseti let. Spočívá přesně v tom, že se odejme tuk z problematické partie těla, například z boků či břicha a použije se na zvětšení ňader. V podstatě se jedná o operaci dva v jednom.

Největší průlom v plastice

Během jediného zákroku zhubnete a navíc získáte větší obvod hrudníku. Dvě skupiny britských lékařů již dokonce nacvičovaly postup operace v Americe. Tato technika však dovoluje zvětšení ňader pouze o tři čísla. „Toto je nejvíce vzrušující průlom v kosmetické a rekonstrukční chirurgii, který jsem viděl za posledních 20 let. Obnáší dvě prospěšné procedury v jednom – odstranění přebytečného tuku z jedné či dvou částí těla pacientky a následné přemístění do oblasti hrudníku. Nyní jsme kompletně dokončili studie týkající se tohoto lékařského zákroku. Ponaučili jsme se z podobných operací, které se uskutečnily před čtyřmi a pěti lety v Americe. Podle dosavadních plánů začneme s tímto typem operace začátkem příštího roku. Tato technika zvětšování prsou bude do několika let dominovat trhu s tímto zákrokem“, řekl Mel Braham, předseda kliniky Harley Medical Group.

A cena?

A na kolik by vás takový zákrok mohl vyjít? Cena je zatím odhadována na cca 250 000 Kč. A tak nezbývá, než už si začít šetřit…

Kafe.cz zjistilo

Žhavé novinky o zákroku

  • Vše na je na přírodní bázi.
  • Nejsou potřeba žádné implantáty.
  • Prsa budou mít velmi přirozený tvar.
  • Zvlášť vhodný je pro ženy po porodech, které již nechtějí mít další děti a naopak chtějí získat zpět štíhlou postavu.
  • Stejně jako plastika prsou probíhá v celkové anestézii. Chirurg odsaje tuk z problémových partií a přenese do prsou.
  • Čtyři týdny před zákrokem se na noc obléká speciální vakuová podprsenka, která na operaci prsa připraví. Speciální prádlo je třeba nosit ještě týden po zákroku.
  • Zákrok bude zatím poskytovat 26 klinik ve Velké Británii, kde s ním začínají už letos a další kliniky v USA. Zájem je obrovský – jen v Británii se již přihlásilo 2 500 žen.

Chcete vidět, jak to probíhá? Podívejte se na video

Zdroj: Youtube