Když Pixie před dvěma lety vystoupila v americkém pořadu Botched, který upozorňuje na rizika plastických operací, přítomní chirurgové se nestačili divit a řadě diváků se udělalo nevolno. Pixie na sebe prozradila, že si kvůli vosímu pasu nechala odoperovat šest žeber, dále podstoupila nebezpečnou operaci očí, při které hrozí oslepnutí a mnoho dalších zákroků.

"Řasy z pubického ochlupení? Tak to je novinka, o tom jsem ještě neslyšel," přiznal chirurg Terry Dubrow. "Nechce se mi ani věřit, že tato mladá žena prodělala tolik plastických operací. Něco takového jsem za celou svou kariéru ještě neviděl," doplnil.

Nutno dodat, že Dubrow se s podobným případem setkat ani nemohl, protože vyjmenované procedury jsou v celé Evropě i ve Spojených Státech zakázané. Pixie se za nimi vydala do Indie a Jižní Koreje.

Lékaři v Soulu neváhali mladé ženě vlastně rozbít celou tvář, stáhnout veškerou tkáň z jejích lícních kostí a vymodelovat jí nový, zcela symetrický obličej komiksové hrdinky. Pixie hrozilo, že jí po zákroku ochrnou lícní svaly. Naštěstí se tak nestalo.

29letá žena má za sebou také několik liposukcí, nechala si upravit rty, zadeček i uši. Její postavě pak dominují ňadra velikosti J. Celkově už za plastiky utratila v přepočtu přes 14 milionů korun.

Chirurgy v televizním pořadu ale nejvíc zajímalo, proč Pixie neustále nosí pevný korzet. Dívka odmítla odpovědět, nicméně diváci si snadno domysleli, že bez šesti žeber se její tělo hroutí a musí být neustále něčím podepřeno.

Pixie je přesto se svým vzhledem maximálně spokojená. "Nikdy jsem se necítila jako člověk, spíš jako fantazijní bytost," vysvětlila. "Pracuji na vlastní komiksové postavě. Vytvářím novou hrdinku, o které vznikne kniha a později snad i filmy."