Společně přijdeme na příčinu vašich potíží, ať už vám leží v žaludku nebo na srdci. Naučíte se správně a dostatečně jíst a cvičit. Nebudete držet žádnou dietu, ani jíst pouze "zdravé" potraviny. Dosáhnete své optimální hmotnosti a zdraví bez hladovění, úmorného cvičení a výživových doplňků. Zjistíte, co opravdu potřebujete!

Mé komplexní terapeutické služby jsou zaměřeny na tyto oblasti:

Zdravá optimalizace hmotnosti (hubnutí, přibírání), sportovní výživa a zdravý životní styl, emoční přejídání a držení diet, poruchy příjmu potravy, chronické potíže (trávení, obezita, pohybové potíže, metabolický syndrom, osteoporóza a další), potravinové alergie, ajurvédská výživa a speciální výživa pro seniory, celiaky, vegetariány a další.

Věřím, že úprava hmotnosti je otázkou nejen změny stravování a pohybu, ale také myšlení a chování k sobě a k druhým.

Těším se na vás. Mgr. Zuzana Douchová - nutriční poradce, psycholog a somatický kouč
Úspěšné hubnutí není jen o správném jídle a pohybu, ale hlavně o naší psychice! Proč naši náladu určuje číslo na váze a stále nás honí mlsná? Proč se nám nedaří shodit nadbytečná kila bez stresu, dřiny, hladovění a výčitek? To vše se dozvíte v EBOOK 10 PRAVIDEL CHRONICKÉ DIETÁŘKY. Jeho autorka, psycholožka a nutriční poradkyně Mgr. Zuzana Douchová se tu zaměřuje na největší mýty o hubnutí. Ebook je ke stažení zdarma na www.zuzanadouchova.cz, kde také nově najdete její zdravé a rychlé VIDEO RECEPTY.