Máme pro vás dobrou zprávu. V těchto dnech přichází do obchodů úžasná novinka od firmy Ryor – Sérum na podbradky Optimal. Aplikuje se minimálně ráno a večer, nejlépe však několikrát denně.

Ošetření má tři fáze. Uvolnění šíje, zpevnění pokožky v partiích dekoltu a krku, rozpuštění tukového polštáře pod bradou. Začínáme prohnětením trapézového svalu, protože pokožka v oblasti dekoltu je na tyto svaly napojená a pokud by svaly zůstaly křečovitě stažené, ošetření nemá požadovaný efekt. Následuje masáž Zpevňující emulzí. Masáž začínáme hluboko v partii dekoltu směrem ke krku a od středu dekoltu do stran. Na závěr lehkými poklepy vpravíme emulzi hlouběji do pokožky. Emulze je snadno vstřebatelná, obsahuje rostlinné proteiny a extrakt z asijské rostliny Centella asiatica. Aktivní látky výrazně zlepšují regeneraci kolagenových a elastinových vláken, a tím zvyšují pružnost pokožky. Její účinek je rychlý a viditelný.

Další částí ošetření je aplikace Séra na podbradky. Toto sérum obsahuje aktivní látky z mořských řas, které podporují redukci tuku z podkožních tukových buněk formou lipolýzy a zabraňují jejímu zpětnému ukládání. Vysoce účinné sojové proteiny pokožku vypínají, extrakt z hnědé mořské řasy „Kalpariane“ pokožku výrazně zpevní a zvýší její elasticitu. Stimuluje syntézu kolagenu, chrání kolagenová a elastinová vlákna proti degradaci, hydratuje a revitalizuje. Obsahuje také zelené bambusové mikrokapsle s jojobovým olejem a extraktem z pohanky, která má antioxidační účinky, posiluje cévy a rovněž přispívá k dalšímu zpevnění pokožky.


Více na www.ryor.cz/cz/