Mám radost, že vám mohu představit naši kosmetiku s koenzymem Q10. Donedávna jsme o tomto zázraku vůbec neslyšeli. Dnes je hitem ve výživě i v kosmetice. V roce 1978 získal skotský profesor P. D. Mitchell Nobelovu cenu za objasnění role koenzymu Q10 v lidském těle. Pro kosmetiku je skutečným požehnáním. Tuto kosmetiku nejvíce ocení ženy ve věkové kategorii nad 35 let se zralou, suchou, velmi jemnou a citlivou pletí. Ta by totiž měla být přímo rozmazlována. Jedny z nejlepších přípravků pro péči o ni jsou produkty Ryor s koenzymem Q10. Právem patří k našim nejprodávanějším.

Řada Q10 Ryor zahrnuje přípravky nezbytné jak k denní ochraně, která je dnes důležitější než kdykoliv předtím, tak k noční péči pro přirozený proces obnovy pokožky. Najdete zde také pleťovou masku pro intenzivní zkrášlovací proceduru, oční krém pro ošetření partií nejvíce náchylných ke vzniku vrásek i nezbytné tělové mléko.

Jsme na tuto řadu opravdu pyšní. Nezapomínejte však, že ne všechno za nás zvládne kosmetická péče. Stejně důležitá je i správná životospráva a pitný režim, a ještě něco – to přeji vám všem, naše milé zákaznice - psychická pohoda a žádné zbytečné stresy.

Mám k tomu dost dobrý důvod. Vždyť trvalý stres dokáže na naší pokožce napáchat velké škody, to samy nejlépe víte. Navíc krásná a zdravá pleť zaručeně zvedne sebevědomí nás všech.

Buďte proto sebevědomé a v pohodě, spokojené samy se sebou a radujte se. Jaro je tady!

Vaše Ing. Eva Štěpánková
Více na
www.ryor.cz

Koenzym Q10 – velký objev ve světě kosmetiky

Je vám více než 35 let? Trápí vás suchá, velmi jemná a citlivá pleť? Nezoufejte, máme recept na vaše potíže.

Koenzym Q10 funguje jako jakýsi buněčný energizér pro celý organismus. Aktivuje využití energie v buňce, ovlivňuje regeneraci kožních buněk a tím i přirozené kosmetické projevy stárnutí pleti. Především ve zralém věku je žádoucí aktivovat energetickou podporu buněk včetně zárodečných buněk pomocí kvalitních přípravků s obsahem koenzymu Q10. A právě takové nabízí Řada Q10 Ryor.