Jak funguje koenzym Q10?

Jako katalyzátor pro lepší využití energie v buňce. Bez koenzymu Q10 by v našem těle nemohly fungovat enzymy zajišťující výrobu energie. Aktivuje nejenom dělení zárodečných buněk, ale zlepšuje také detoxikaci organismu. Nejvíce koenzymu Q10 má člověk v období puberty. Věkem jeho obsah v těle klesá.

Jak poznáme, že nám v těle chybí ?

Jsme unavení, nevýkonní, pleť je unavená a bez lesku. Jeho nedostatek se nejčastěji projevuje ve vyšším věku - potřebujeme ho doplnit nejenom perorálně, ale pro zlepšení stavu pleti i pomocí kosmetických přípravků.

A jak je to v kosmetice?

Kosmetiku s koenzymem Q10 nejvíce ocení ženy ve věku nad 35 let se zralou, suchou, velmi jemnou a citlivou pletí. Taková pleť by totiž měla být přímo rozmazlována přípravky s koenzymem Q10 Ryor. Na tuto řadu jsme opravdu pyšní a patří k našim nejprodávanějším.

Zahrnuje přípravky nezbytné jak k denní ochraně, která je dnes důležitější než kdykoliv předtím, tak k noční péči pro přirozený proces obnovy pokožky. Najdete zde také výživnou masku pro intenzivní regenerační proceduru, oční krém k ošetření partií nejvíce náchylných ke vzniku vrásek i nezbytné tělové mléko.

Více o nové řadě Koenzym Q10 zde.

Nevíte si rady s tím, jak pečovat o pleť? Máte problém a nemáte ho s kým řešit? Navštivte naši on-line poradnu na www.mujryor.cz

Vaše Ing. Eva Štěpánková

Více na www.ryor.cz