Výrobky řady Culture bio s certifikátem bio kvality Ecocert obsahují 0 % parabenů a barviv a 99 % složek rostlinného původu. Pro získání certifikátu Ecocert musí výrobky obsahovat minimálně 95 % složek přírodního původu a 10 % bio ingrediencí. Bio výrobky Culture Bio tento požadavek ještě překonaly a obsahují 99 % složek přírodního původu a až 34 % ingrediencí pocházejících z ekologického zemědělství.

Osvěžující sprchový gel s aloe vera vám poskytne hydrataci a svěžest, pokožka je po umytí vláčná a hedvábná. Aloe vera použitá v sprchovém gelu a deodorantu v kuličce je známá pro své hydratační účinky. Pochází od mexického dodavatele a je pěstována dle zásad ekologického zemědělství. Yves Rocher se tak podílí na produkci a kontroluje celý proces výroby.

Deodorant v kuličce s bio aloe vera navíc neobsahuje hliníkové soli. Zajišťuje celodenní svěžest díky 24hodinové ochraně proti pocení a zanechává pokožku jemně provoněnou.

Sprchový gel s bio arganovým olejem z Maroka zanechá vaši pokožku jemně provoněnou a hebkou. Bio arganový olej použitý ve sprchovém gelu pochází z arganovníků rostoucích v Maroku a pěstovaných dle zásad ekologického zemědělství. Bio arganový olej dodá pokožce potřebnou výživu. Složení výrobku je biologicky odbouratelné.

Krémový sprchový gel s bio slézem zanechá vaši pokožku jemnou a hedvábnou, pokožka bude příjemně vonět. Bio sléz použitý v krémovém sprchovém gelu je pěstován na polích v La Gacilly dle zásad ekologického zemědělství. Listy a květy slézu jsou tradičně používány pro své zjemňující účinky na pokožku. Složení výrobku je biologicky odbouratelné.

  • Doporučená cena sprchového gelu je 85 Kč, deodorantu v kuličce 109 Kč. V měsíci srpnu naleznete sprchové gely a deodorant za speciální zaváděcí ceny.

Všechny výrobky s certifikátem bio kvality můžete zakoupit v e-shopu na adrese www.yves-rocher.cz a v obchodech Yves Rocher.

V e-shopu Yves Rocher můžete navíc získat krásné dárky k objednávce.

Získejte zdarma k objednávce nad 250 Kč dárek dle výběru a k objednávce nad 499 Kč další dárek! Podívejte se na kompletní přehled dárků

Navíc pro vás máme nabídku do e-shopu www.yves-rocher.cz v podobě slevového kupónu na 1 výrobek dle vašeho výběru: