Diskutujte: Jaká dieta na vás spolehlivě zabírá? Zajímala by vás krabičková dieta?

Každý den, kromě sobot a nedělí (ale ty jsi nepředplatila), dostává úspěšná a velmi vytížená manažerka Jana dietu připravenou odborníky z www.dietavkrabicce.cz. Využívá jeden z několika programů (konkrétně program Ekonomy), které tato firma připravila svým klientům „na míru“ tak, aby se na ni mohli obrátit i klienti mimořádně nároční na kvalitu surovin nebo se zdravotními problémy.


Jana pracuje v Praze, ale Dietavkrabicce.cz rozváží dietní jídlo na celý den také v Benešově, Kolíně, Mladé Boleslavi, Říčanech nebo Plzni.

Přečtěte si, jak se Janě zatím, po čtrnáctidenní zkušenosti, tento způsob hubnutí osvědčuje:

  • Jsem chronická dietářka, které ale bohužel chutnají samé nezdravé, tučné a sladké potraviny. A k tomu mám dost rezervovaný vztah ke sportu. Navíc mám slabou vůli a sklony k přejídání, takže s hubnutím to v mém případě nikdy nebyla žádná sláva. Letos jsem si ale řekla, že to nějak zlomím.
  • Každé ráno se těším, co mi v krabičkách přijde, a každé jídlo je pro mě malý svátek. Není to ale tak jednoduché, jak bych si představovala. Nejraději bych všechno snědla na dvě dávky, jednu tak zhruba před obědem a jednu odpoledne. Takže trochu snahy a kázně je na místě. Váhový úbytek zatím zhruba dvě kila. Vážím asi osmdesát a chci se dostat na 68. Snad to zvládnu.
  • Docela řeším rozložení jídel, protože chodím spát pozdě a když si dám poslední jídlo v šest, čeká mě dalších šest hodin bez jídla. Snažím se tedy celý režim posunout tak, abych snídala později, ráno stejně hlad nemám, a aby více jídla bylo odpoledne. Není to asi úplně správné, ale redukuji tak hlad, který by mě večer trápil.
  • Jídlo je dobré, občas jsou to specialitky, které bych si jinak nedala, třeba losos s grilovanou zeleninou byl báječný.
  • Večer po příchodu domů mám chutě, doma není ale nic k jídlu, takže se držím, asi dvakrát jsem udělala malou dietní chybu, dala jsem si malinkatého panáčka Baileys.
  • Víkendy jsou docela zkouška, přiznávám jednu velkou zmrzlinu, příště, až budu tuhle dietu držet, určitě si objednám i soboty a pokud to půjde, tak i neděle. Přece jen udržet i o víkendu režim je náročné.
  • Vážím se každé ráno a při každém úbytku váhy zažívám euforii.
  • Snažím se i pohybovat, chodím na dlouhé procházky se svými dvěma psy. Máme z toho radost všichni - já i oni.
  • Najala jsem si kouče, se kterým ladím svou motivaci sportovat a udržovat stravovací režim, dvě sezení zatím ukázaly, že moje schopnost dodržovat dohodnuté je dost omezená, jsem prostě lajdák.