Začlenit fitness do života je však nezbytné. Snažte si prostě napsat posilovnu do vašeho diáře a respektuje to jako jakýkoliv jiný úkol.

Procvičujte každý den něco

Soustřeďte se každý den na určitou část těla. Přesně si určete, jak dlouho budete cvičit a nepo-rušujte to.

Cvičte u televize

Cvičte u televize. Je to mnohem lepší než jen sedět, sledovat filmy a nedělat nic. Zkuste například výpady, dřepy či se posaďte na křeslo a zvedejte nohy.

Cvičte dva cviky v tahu

Dělejte dva cviky najednou. Zapojte dva různé cviky za sebe a zacvičte je, aniž byste si mezi nimi dala pauzu.

Dělejte dva pohyby v jednom

Zkombinujte dva pohyby do jednoho. Když budete cvičit spodní část těla, například zvedání nohou, přidejte k tomu zvedání paží. Procvičíte tak více částí těla najednou a ušetří vám to čas.

Zvedejte nohy a kružte

Zvedejte nohy jednu po druhé a dělejte krouživé pohyby. Můžete to také dělat v podřepu. Je to sice trochu náročnější, ale budete krásně fit.

Udělejte si plán

Naplánujte si trénink. Vyberte si přesné cviky, jaké budete ten den dělat. Mezi jednotlivými sety si dělejte jen malé přestávky. Za pár týdnů budete sklízet první viditelné úspěchy.

  • Nemáte doma místo na jakékoli cvičební nářadí, ani na rotoped, nebo do ničeho zkrátka nechcete investovat? Toto video vám poradí, jak cvičit bez jakýchkoli pomůcek – tedy až na láhev s vodou.
Zdroj: Youtube
  • Také k tomuto domácímu cvičení nebudete potřebovat žádné pomůcky. Stačí vám jen odhodlání a půlhodina volného času. Výsledky přijdou dřív, než byste čekala!
Zdroj: Youtube
  • Pokud si ve svém nabitém dni půlhodinu na cvičení opravdu nenajdete, nezoufejte! Máme tu pro vás jedno z nejrychlejších fitness cvičení vůbec. Hodí se pro ženy i muže, dá se provádět kdekoliv. Co je ovšem hlavní – trvá jen dvě minuty!
Zdroj: Youtube