Naše galerie by pro vás mohla být i inspirací. Pokud chcete vypadat stále dobře a nechystáte se pod nůž plastického chirurga, stačí si jen osvojit práci se štětci a make-upem. Ten totiž má tu moc, že vám ubere klidně i 15 let. Musí se to s ním ale umět, na černou tužkou orámované oko, modré stíny až po obočí a zářivou rtěnku zapomeňte! Pokud nevěříte, prohlédněte si podobně galerii a dáte nám za pravdu.

Starší ženy by měly pamatovat na to, že základem je pěstěná pleť. Tu je potřeba udržovat pravidelnou péčí a pokud se na to samy necítíte, šikovná kosmetička vám jistě poradí. Na pleť, kterou již navštívily vrásky, nepatří vrstva make-upu, respektive je potřeba volit takový make-up, který netvoří masku, ale vypadá na pleti nenápadně, sjednotí ji, zakryje drobné skvrnky, nezalézá do vrásek.

Dále je potřeba se zaměřit na zdůraznění obočí a rtů, těm s přibývajícím věkem ubývá pigment a v obličeji se ztrácí, obočí zkuste jemně zdůraznit tužkou na obočí, rty kvalitní rtěnkou a uvidíte ten rozdíl. Oči potřebují řasenku, to je bez debat, víčka stačí přejet jedním stínem, ideální je stín v mauve barvě, který je lehce do vínova a krásně vytáhne barvu modrých či zelených očí. Tváře zdůrazněte tvářenkou lehce do růžova, dodáte tím do obličeje mladistvý ruměnec.