V širokém záběru veletrhu si přijde každý na své. Prohlédnout a vyzkoušet můžete stovky známých a prestižních značek profesionální kosmetiky spolu s přípravky pro wellness a spa. Stejně tak můžete přijít vyzkoušet na vlastní kůži kosmetiku a další produkty pro finální spotřebitele.

Pokud toužíte dovědět se více o tématech, jako je aromaterapie, regenerace, alternativní péče o zdraví či angi-aging, neváhejte navštívit odborný program. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

V podání předních vizážistů Pavla Bauera a Štěpánky Podroužkové představíme nejnovější trendy v líčení, účesesch i odívání - look 2017/2018. Na podiu také předvede své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velký zájem také zajisté vzbudí módní přehlídky v podání řady Českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

Těšit se můžete také na prestižní soutěžní klání, která k programu neodmyslitelně patří. Tentokrát k „highlights“ patří Mistrovství České republiky v make-upu, pořádané Pavlem Bauerem na téma „Blue Dahlia“. Na pódiu se utká sedm kosmetiček a vizážistek, jež se kvalifikovaly ze soutěže Unie kosmetiček pořádané v úchvatných prostorách Kaiserštejnského paláce. Vítězka završí soutěžení na prestižním Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu.

Pro kosmetičky a vizážistky je přichystána nová atraktivní soutěž „Face Airbrush Make-up Open“. Pro šikovné kadeřníky - vybrané finalisty - je opět vyhlášena oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2018, která je tentokrát zaměřena na odbornost - kvalitu střihu a barvu. Autoři čtrnácti nejlepších prací, vybraných porotou podle fotografií, se utkají přímo na pódiu. Kromě finanční i hmotné odměny (50 tisíc Kč) je čeká také účast na zahraniční soutěži. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness, pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu.

Další novinkou ve veletržních soutěžích bude mezinárodní soutěž designérů Fashion Games, stejně jako první ročník soutěže pro zručné pedikérky „International Beauty Foot Cup Czech“, kde hodnota sponzorských darů pro soutěžící převyšuje 160 tisíc korun.

Skvělé přípravky a kosmetické přístroje budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní nezapomenutelná atmosféra veletrhu, nabídky mnohých zkrášlovacích služeb zdarma či za velice příznivé ceny. Další zážitky může přinést i návštěva okolních akcí: veletrhu dekorací FOR DEKOR & HOME, veletrhu Sběratel, Minerály a drahé kameny a Bijou Expo.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, aktualizovaný program jakožto i další informace o veletrhu najdete na našem webu a Facebooku:

WEB: www.WorldOfBeauty.cz nebo www.BeautyExpo.cz nebo www.KosmetickyVeletrh.cz

Facebook: www.FaceBook.com/KosmetickyVeletrh