Trendy v módě i v líčení se mění každou chvíli a ušetřeny nejsou ani Vánoce. Buďte letos nápadité a zvolte manikúru s vánočními motivy, která vám připomene, že přichází svátky klidu a pohody.

Nehty

Konci roku vládne především tmavě zelená, červená, stříbrná a zlatá. Zaměřte na tyto barevné kombinace a čarujte s laky na nehty. Je jedno, jestli se rozhodnete pro bytelnější gelovky, které vydrží až do Štědrého dne, nebo barvy nanesete na přírodní nehty a motiv do svátků ještě několikrát změníte. Perfekcionistky mohou barvu sladit s vánoční výzdobou v domácnosti.

Aktuálně se nosí kratší nehty se zaoblenou špičkou, ale není to nutnost. Klidně si nechte nasadit ostré drapáky a přetřete je zelenou barvou. Budete sice připomínat filmového Grinche, ale i ten k Vánocům patří.

  • Vysoký lesk i matné barvy
  • Třpytky, flitry a kamínky
  • Motivy vánočních postaviček
  • Sníh, vločky a mašle

Vlasy

Ani vlasy nemusí přijít o Vánocích zkrátka. Sobí uši na čelence už ale nikoho nepřekvapí. Máte dvě možnosti - zajímavý účes nebo kouzlení s barvami. Dlouhé vlasy vyčešte do drdolu a přidejte sponky ve tvaru sněhových vloček nebo oddělte několik pramenů a překládejte je do tvaru vánočního stromku, přijejte zelenou stuhu a originální účes je na světě. Ani barev není třeba se bát. Díky přelivům, které vydrží jen pár mytí, můžete mít přes svátky zelenou, růžovou, červenou nebo stříbrnou barvu. A do nového roku už vykročíte se svým přirozeným odstínem. Pamatujte, že takový zásah je pro vlasy zatěžkávací zkouška a po barevném experimentu si zaslouží péči, která jim vrátí lesk a sílu. Díky medovému zábalu a pár kapkám kokosového oleje budou v kondici během týdne.

V galerii najdete zajímavou inspiraci, jak osvěžit letošní svátky.