Nabízíme vám totiž jedinečnou příležitost aktivně se zapojit do tvorby nových obalů kosmetiky Ryor.

Kdo by kosmetiku Ryor neznal. Již 19 let si dobývá vaše srdce. Díky vysoké kvalitě a rostoucímu počtu věrných zákaznic vyrostla v sebevědomou velkou a silnou značku, která nás úspěšně reprezentuje i ve světě. A je na to pyšná.

Protože v Ryoru je zákaznice vždy na prvním místě, rozhodla se firma nabídnout všem svým zákaznicím, ale i třeba těm, které rády experimentují či tvoří něco nového a nechybí jim dobré nápady, možnost zapojit se přímo do tvůrčího procesu přípravy nových obalů.

Pojďte s námi on-line tvořit nový design kosmetiky Ryor na webové stránce www.mujryor.cz. Využijte tuto jedinečnou šanci být při tom. Vždyť kolikrát se vám naskytla podobná příležitost osobně se podílet na finální podobě obalů vaší oblíbené kosmetiky? I váš názor a hlas je důležitý a může ovlivnit mnoho věcí. Vaše podněty, rady a komentáře jsou pro společnost Ryor velice cenné. Jako poděkování za ně získáte dárek. Každý hlasující obdrží slevu na nákup v e-shopu Ryor a navíc každý týden bude možné vyhrát přípravky Ryor.

Sama se přesvědčte, co je pro Vás na stránkách www.mujryor.cz připraveno a co všechno můžete ovlivnit?

Firmě Ryor velice záleží na tom, aby se vám nové obaly opravdu líbily a aby pro vás kosmetika Ryor zůstala i nadále taková, jakou ji máte rádi a jakou ji chcete mít.

Těšíme se na vaše hlasy, reakce i připomínky

Váš Ryor