Uplatnění ve farmaceutickém i kosmetickém průmyslu

Množství 0,2 % kyseliny hyaluronové, které Cicatridina obsahuje (a tento údaj najdete i na obalu), bude pro vaši pleť doslova elixírem mládí. Díky takto vysokému obsahu kyseliny hyaluronové má Cicatridina schopnost vázat velké množství vody a pokožka tak získává objem a pružnost. Produkce vlastní kyseliny hyaluronové u člověka s věkem klesá, což má za následek sníženou hydrataci, která se zároveň může projevit i tvorbou vrásek. Proto je vhodné ji pleti pravidelně dopřávat!

Cicatridina však není jen kosmetika, je to také zdravotnický prostředek

Cicatridina je vynikající pomocník při hojení menších i větších zranění. Kyselina hyaluronová je základním stavebním kamenem kůže a sliznic – proto se nemusíte bát Cicatridinu použít i na čerstvé rány nebo na sliznice. Cicatridina urychlí proces hojení až o 70 %, podporuje tvorbu kolagenu a tzv. vlhké hojení a tím vším bojuje proti vzniku nevzhledných jizev. Cicatridina sprej je vynikající především u rozsáhlejších ran, popálenin nebo opruzenin, kde je obzvlášť důležitá šetrná aplikace.

I vy můžete mít pleť jako Miss Face!

Chcete mít pleť stejně krásnou jako vítězka Miss Face? Nela Prášilová, vítězka Miss Face 2014, doporučuje Cicatridinu používat denně jako krém nebo ochrannou bázi pod make-up. Cicatridina je k dostání bez lékařského předpisu v lékárnách jako mast nebo sprej. Více informací a e-shop najdete na www.cicatridina.info nebo na www.facebook.com/Cicatridina. Vaše tvář bude zářit! Zdravotnický prostředek Cicatridina

0373.