A co to spojit? Zdravou výživu spolu s něčím, co nás potěší?

  • Přesně to splňují sušenky Ego Cereal máčené v lahodné čokoládě, které jsou prospěšné našemu zdraví.

Díky 40 % cereálií, oříšků nebo ovoce mají vysoký obsah vlákniny. Jsou tak skvělým doplňkem k odpolední kávě. Odmění vás za den plný skvěle zvládnutých povinností a dodají vám zdravou energii pro vše, co vás ještě čeká.

Možná vás teď napadá, jak vlastně mohou být sušenky zdravé.

Je to tím, že obsahují vlákninu, která je ze čtvrtiny tvořena inulinem, tedy vlákninou s probiotickými účinky. Vláknina podporuje růst těch bakterií, které prospívají našemu trávení, a pomáhá tak zvyšovat obranyschopnost organismu.

Se sušenkami Ego Cereal budou spokojena obě vaše já.

To rozumné, spořádané, pečlivé, spolehlivé, i to nerozumné, svéhlavé, sobecké, nespolehlivé, které se neohlíží na hodinky ostatních.
To rozumné rádo uslyší, že cereálie s vysokým obsahem vlákniny nám dodají spoustu energie na zbytek dne, na cestu z práce domů, na nákupy, na úkoly s dětmi a přípravu večeře. To nerozumné potěší, že sušenky Ego Cereal skvěle chutnají a jsou máčené v jemné čokoládě. A každá z vás si může vybrat ze tří příchutí: oříškové, čokoládové a ovocné. Sušenky Ego Cereal tu jsou totiž pro každé vaše já. Tak si je vychutnejte.

Co jste možná nevěděly o vláknině

Vláknina je důležitá součást naší stravy a zejména zdravé výživy. Nejsme ji sice schopni strávit, v našem trávicím systému ale plní funkci čističe. Váže na sebe škodliviny a nestrávené kousky potravy, a pomáhá tak chránit před civilizačními chorobami. Také snižuje riziko rakoviny tlustého střeva, tvorbu žlučových kamenů, hladinu cholesterolu a pomáhá v boji s obezitou.
Ideální denní dávka vlákniny je 30 g. Dnešní běžná denní dávka vlákniny se pohybuje pod 15 g. Jedno balení sušenek Ego Cereal obsahuje 3 g vlákniny – což je 10 % ideálního denního příjmu.

Více informací najdete na: www.sedita.cz nebo na Facebooku