Mohlo by vás také zajímat: Top parfémy a jak je vybírat

Pleť

Make-up pro slavnostní příležitosti volte spíše v tekuté konzistenci. Pečlivě jej rozetřete bříšky prstů nejprve pod očima, pak pokračujte na tváře, čelo a bradu. Pod spodní čelistí a na krku rozetřete make-up do ztracena. Přebytek líčidla odsajte přitisknutím papírového kapesníčku. Případné nedokonalosti pleti zamaskujte korektorem.

Kafe.cz doporučuje:

Hydratační make-up - Gabriella Salvete

S tímto novým neobyčejně lehkým hydratačním make-upem se i nalíčená budete cítit naprosto přirozená a svobodná. Make-up je ideální pro celodenní líčení. Jeho jemné pigmenty tvář rozzáří a zakryjí drobné nedostatky. Vaše pleť tak bude sjednocená a díky vysokému podílu vody hydratovaná a svěží po celý den.

cena: 125 Kč
www.gabriellasalvete.com

Tekutý pleťový korektor

Dokonalé zakrytí během chvilky! Příjemná emulze zakryje všechny nedostatky pleti, drobné vrásky a rozšířené póry. Zanechává pleť matnou a bezchybnou. Pro normální/smíšenou pleť.

cena: 329 Kč
www.fleurdesante.com

MATTE make-up

Nový make-up MATTE s jemnou texturou dokonale splyne s vaší pletí. Díky unikátnímu složení ji zmatní pouze na místech, kde to potřebujete. Vaše pleť si tak zachová přirozený, zdravý vzhled a zůstane svěží po celý den. Obsahuje výtažky z bílého čaje a ženšenu.

Make-up je vhodný pro všechny typy pleti.

cena: 185 Kč
www.gabriellasalvete.com

Make–up zafixujte transparentním pudrem, kterým lehce poprašte i krk a dekolt. Je důležité, aby houbička či labutěnka byla před každou aplikací pudru otřena například o hřbet ruky a až poté se dotýkala tváře. Tím docílíte jemného nanesení v rovnoměrné vrstvě a vyhnete se flekům.

Kompaktní pudr SPF 10 Giordani Gold

Kompaktní pudr s jedinečnou texturou pro hladké a dlouhodobě bezvadné krytí. Složení je obohaceno o drcené hedvábí, známé svými zklidňujícími a obnovujícími vlastnostmi. Antioxidanty a filtr SPF 10 chrání pleť a pomáhají jí dodat mladší vzhled. Ve 2 vylepšených odstínech a 1 NOVÉM průsvitném odstínu.

cena: 239 Kč
www.oriflame.cz

Tvářenka je zejména na večer opravdu nutná. Zajistí vám, že při umělém světle nebudete vypadat příliš pobledle. Jste-li majitelkou světlé pokožky, volte růžové tóny, olivové pleti zase nejlépe sluší korálové barvy a tmavším, opáleným tvářím meruňkové, případně bronzové odstíny. Tvářenku aplikujte vždy štětcem na lícní kosti a rozetřete směrem nahoru do stran.

Tvářenka, Fleur de Santé, 269 Kč

Tvářenka dodá barvu tvářím a zvýrazní lícní kosti během několika vteřin. Má hedvábně jemné složení a je obohacena o antioxidant vitamin E.

Dostupná ve třech odstínech

Oči

Svůdného pohledu očí zaručeně docílíte pomocí výraznější oční linky. Tmavší typy volí černou linku, světlejší spíše hnědou.

Dáváte-li přednost klasice, volte některý ze zemitých tónů očních stínů, jako je hnědá, okrová nebo terakotová. Vězte ale, že jemné barvy oživí a omladí váš vzhled.

Řasenka přijde na řadu po natočení řas s pomocí kleštiček. Začněte u vnitřní strany vrchních řas, pokračujte stranou vnější a nakonec naličte spodní řasy. Aplikujte maximálně dvě vrstvy barvy. Pokud se řasy lepí, můžete je lehce pročesat speciálním hřebínkem, dříve než zaschnou.

Duo očních stínů Giordani Gold

Duo dlouhotrvajících očních stínů ve třech báječných odstínech v limitované edici. Intenzivní mikropigmenty zajišťují bohaté odstíny a lesk. Krémově pudrová textura se výborně roztírá a snadno aplikuje.

cena: 319 Kč
www.oriflame.cz

Oční stíny 4 v 1

Sada 4 odstínů módních barev v jedné krabičce. Hedvábně jemné oční stíny lze vzájemně kombinovat. Snadno vytvoříte denní i večerní líčení. Praktická krabička obsahuje zrcátko a houbičkový aplikátor.

cena: 329 Kč
www.oriflame.cz

DIAMANTE řasenka

Nová řasenka DIAMANTE obsahuje diamantový prach, který pomáhá rozzářit váš pohled. Díky němu budou vaše řasy neobyčejně lesklé, krásné, ale hlavně posílené a zdravé. Asymetrický plastový kartáček, který se přizpůsobí každé vaší řase, řasy nejen dokonale prodlouží, ale také jim dodá neuvěřitelný objem.

Dopřejte svým řasám bohatství a zahalte je do diamantů, které jsou ukryté v nové řasence DIAMANTE od Gabriella Salvete.

cena: 145 Kč
www.gabriellasalvete.com

Řasenka Maxi Lash 3D

Složení řasenky Maxi Lash je obohaceno kulovitými pigmenty, které vytvářejí úžasný 3D objem a sytou barvu. Hladce klouže, obaluje každou jednotlivou řasu a dramaticky zvyšuje jejich plnost. Hřebínkový aplikátor se postará až o 16x větší objem.

cena: 159 Kč
www.oriflame.cz

Řasenka pro intenzivní objem - Amaze

Řasenka s přírodními výživnými vosky a sytým černým pigmentem dodá řasám nádherný objem a intenzitu. Přírodní keratin poskytuje řasám hydrataci a péči. Váš pohled tak bude dokonalý po celý den.

cena: 159 Kč
www.fleurdesante.com

Tekuté oční linky

Rychleschnoucí černé tekuté oční linky s přesným, praktickým aplikátorem a lesklým efektem. Vašim očím dodá dokonalé černé orámování, které vydrží.

cena: 99 Kč
www.fleurdesante.com

Rty

U líčení rtů nejdříve použijte konturovaní tužku a pak rtěnku, obojí samozřejmě stejného odstínu. Dokonalého vzhledu docílíte nanášením barvy pomocí štětečku. Pak rty zlehka obtiskněte do papírového ubrousku, přepudrujte a znovu naneste rtěnku. Díky tomu budete mít krásná ústa delší čas.

Rtěnka Jewel Giordani Gold

Kašmírově hebká rtěnka obsahuje směs účinných zvláčňujících ingrediencí a celý den hydratuje rty. Intenzivní barvy v klasických odstínech mají střední krytí s přepychově krémovým efektem, který vydrží celé hodiny bezvadný. V kovovém designovém pouzdře, 4 g

cena: 199 Kč
www.oriflame.cz

Konturovací tužka na rty

Konturovací tužka na rty s jemně krémovou konzistencí. Krásně zvýrazní a vytvaruje vaše rty.

cena: 129 Kč
www.fleurdesante.com

Krémový lesk na rty

Krémový lesk na rty s jemnou vanilkovo-karamelovou vůní. Dokonale zvýrazní rty a dodá jim přitažlivý lesk a extra péči zároveň.
Aktivní složky

  • Obsahuje výtažek ze semen rostliny plukenetia volubilis a bambucké máslo, jež chrání a zvláčňuje pokožku rtů.

cena: 269 Kč
www.fleurdesante.com

Nehty

Udělejte si manikúru a vyberte odstín laku na nehty, který by měl samozřejmě ladit s vaší róbou. Nejprve aplikujte podkladový lak, tzv. bázi. Nehty tak budou hladké a chráněné před obarvením. Až bude podklad suchý, naneste libovolný barevný lak. Začíná se od středu ke špičce a pokračuje se po stranách nehtu. Po vytvrdnutí barvy použijte ještě finální nátěr bezbarvým lakem, který zajistí dokonalou déletrvající manikúru.

Lak na nehty Very Me Vinyl - Oriflame

Nové laky ve výrazných odstínech se vinylově lesknou a ladí s lesky na rty ze stejné kolekce.

cena: 59 Kč
www.oriflame.cz

Dlouhodržící lak na nehty Enamel - Gabriella Salvete

Aktuální výběr 4 odstínů laků na nehty z nové kolekce RIFLESSI Podzim - Zima 2011/2012 vám umožní se sladit se současnými světovými módními trendy.

cena: 59 Kč
www.gabriellasalvete.com