Vhodným, ale hlavně finančně nenáročným, přitom užitečným dárkem, který se dá pořídit i na poslední chvíli, je vlasová kosmetika Lybar! Navštivte nejbližší drogerii, super či hypermarket a prohlédněte si regály s vlasovou kosmetikou. Na první pohled Vás upoutají nové výrobky Lybar v retro designu ve velmi veselých barvách, které vrátí každou ženu do jejího mládí!

Jedna z nejtradičnějších českých značek totiž v předvánočním období uvedla na trh nové výrobky v retro designu. Moderní a do posledního detailu vypracované laky, tužidla a gely se skrývají v obalu, který musí každé ženě zralejšího věku přijít důvěrně známý. Vždyť svého času na regálech obchodů lahvičky laků Lybar s nezapomenutelným fialovo-bílým »pepito« vzorem absolutně dominovaly!

A dnes je české ženy mohou najít pod vánočním stromečkem znovu, přitom dostanou špičkovou kvalitu, jež kromě tuživosti zajišťuje vlasům také ochranu před škodlivými účinky vnějšího prostředí. A to díky antioxidantům, které bojují proti stárnutí vlasů a zlepšují oběh krve v okolí vlasových kořínků. Získávají se z výtažků z mořských řas a obsažené jsou ve všech lacích a tužidlech Lybar. Samozřejmostí u všech výrobků jsou pak UV filtry.

Nakombinovat můžete svým blízkým pěkný a praktický balíček z nových stylingových přípravků Lybar, laky navíc v různých velikostech balení (75ml, 250ml, 400ml) každý kousek lze pořídit za cenu už kolem 70 Kč.

A ještě jedna dobrá rada na závěr – s těmi nákupy moc neotálejte. Vánoce už skutečně klepou na dveře!

www.lybar.cz