Většina účesů nevyžaduje žádné extrémní vybavení. Pár gumiček v odstínu vašich vlasů, pár pinetek a voilà, účes je hotový.

Jsou ale účesy, které vyžadují nejen pinetky, ale také pevnou ruku, tupírování a trénink. Pokud milujete retro styl a toužíte mít na hlavě krásné kremrole jako od Marilyn Monroe, nezbývá vám než sednout doma k zrcadlu a česat, česat, česat.

Ovšem i tady je pár fíglů, na které můžete brát zřetel. Tupírování je u pin-up účesů základ, tupírujte po tenkých partiích, tedy širší pramen vlasů, maximálně centimetr tlustý, vlasy nervěte, tupírovacím hřebenem pouze třikrát až čtyřikrát "pročísněte" proti směru růstu, natupírujte si 4-5 partií a pak vlasy hoďte zpět a uhlaďte - lehce češte zpět a rovnou lakujte. Kremrole se vám nemusí povést napoprvé, ale trpělivost růže přináší a jednoho dne se vám určitě povede a pak už jen zlepšovat a zlepšovat.

A pokud takovouto trpělivost nemáte, mrkněte do naší galerie. Najdete tam účesy, které udělají téměř stejnou parádu a nejsou tak náročné.