Děti versus tělo

Žila kdysi v Ontariu mladá dívka. Byla krásná, chytrá a štíhlá. Osud ji třikrát přivedl do cesty těhotenství. A i když své děti miluje nadevše a dýchala by pro ně, bylo pro Sarah těžké srovnat se s faktem, že její vysoustružené tělo je nadobro fuč. Zkoušela drastické diety i dril v posilovně, ale vyčerpání a neúspěch měly vždycky navrch. Jedním očkem pokukovala po metodách plastické chirurgie, kde by si nechala laserem zesvětlit strie, podstoupila by náročnou operaci na odstranění povislé kůže na břiše a docházela by na drahé lymfatické masáže na zmírnění celulitidy, ale našla mnohem lepší recept na krásu.

Sebeláska

K prozření nedošla sama, ale po boku své životní lásky. Došlo jí, že všechny komplexy a mindráky z nedokonalého těla se zabydlely v její hlavě, tam parazitují a blokují možnost posunout se v životě dál. Možná je její tělo nedokonalé, ale dokázala dát život třem krásným a zdravým dětem. Přes dva a půl roku bylo útočištěm pro malé špunty. Strie, celulitida a povolená kůže nejsou trest za to, že se stala matkou, ale důkazem toho, že to zvládla.

Mantra

Tvrdí, že člověk je krásný uvnitř a sama na sobě to na sociálních sítích téměř denně demonstruje. Extrémy nejsou v pořádku, ale kdo by vás soudil za faldík navíc. Hýbejte se, smějte se, užívejte si přítomnost svých blízkých a radujte se ze svého zdraví a každého nového dne. Sarah Nicole Landry nikdy nezapomene na úsměv a dokonalý make-up. Nerezignuje na vzhled a svůj přínos jenom proto, že není podle svých kritiků dokonalá. Retuš je pro módní magazíny, reálný život má pevnější základy.

Přes 200 000 followerů sdílí její nadšení a přibývá jich geometrickou řadou. Sarah je ztělesněním zdravého sebevědomí a směle ho doporučuje všem, bez rozdílu.

Nahlédněte do galerie a přesvědčte se, že spokojenost není závislá na zadečku bez ďolíků a pekáči buchet. Je to v hlavě.