Špatný směr

Sarah Nicole Landry se narodila v kanadském Ontariu a celý život měla blízko ke sportu. Pyšnila se štíhlou postavou a krásnou tváří. V pětadvaceti letech ale měla už tři děti a po těle, na kterém roky tvrdě pracovala, nebyly ani památky. Když se ručička na váze zastavila na stokilogramové hranici, vyděsila se. Musela se sebou začít něco dělat. Necítila se pohodlně a ztratila všechno sebevědomí. Naordinovala si drastickou dietu a během pár měsíců se zbavila poloviny váhy. Na jednu stranu to byl ohromný úspěch, kterým se ráda pochlubila na sociálních sítích, na druhou stranu cítila zklamání a zvláštní prázdno. Odcizila se svému muži a pro tři děti byla jen jídlem a pohybem posedlou matkou.

Změna k lepšímu

Došlo jí, že život je o radosti a ne o odpírání. Přestala sledovat uživatele, kteří mají na svých účtech jen pozlátko a ženou se za dokonalostí. Sama pracuje jako konzultantka pro sociální média a začala sama na sobě demonstrovat, jak moc důležitá je sebeláska. Moc dobře ví, že je to běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem. Ne každý člověk dokáže přijmout sám sebe i se svými chybami, vrtochy a vzhledem, který neodpovídá představám o kráse.

V hlavě

Landry si přiznala, že její tělo dokázalo nemožné. Přizpůsobilo se třem dětem, za které je neskutečně vděčná. V krátkém časovém období opakovaně otěhotněla a přibrala a shodila několik desítek kilogramů. Nemůže se zlobit na to, že to nechalo na její postavě nesmazatelné stopy. Celulitida, povolené břicho, žilky a hluboké strie jsou vzpomínkou na zázrak. Není to nic, za co by se měla žena stydět, co by měla řešit na klinice plastické chirurgie.

Žena sází na úsměv, sebevědomí a hezkou a upravenou tvář. Přes jeden a půl milionu fanoušků je stejného názoru a Landry za každou nevyretušovanou fotku, kde ukazuje realitu bez příkras, získává plusové body. Stala se opravdovou hvězdou a dnes dokonce fotí i módní kampaně.

Nicole je nyní se svým současným manželem těhotná. Ve svých šestatřiceti letech čeká své čtvrté dítě, pro manžela to bude první potomek. Landry opět pozoruje, jak se jí mění tělo s postupujícím těhotenstvím a o všem bez příkras informuje své fanoušky na svém instagramovém účtu @thebirdspapaya.