Splnil se mi velký sen. Dokazuje to i skutečnost, že v letošním roce slaví naše kosmetika Ryor dvacet let od svého vzniku. A právě díky vám, milé zákaznice, jsme tady a zvládáme ten jinak nerovný boj se zahraniční konkurencí. Vaše pochvaly a váš zájem nám dávají sílu a chuť stále pracovat, jste pro nás inspirací i nadějí. Já osobně jsem velice šťastná, že se kosmetika Ryor stala vaší každodenní součástí. Osobní kontakt s vámi je pro mě velmi důležitý. Nemám ráda jednoduché návody, které nabádají ke koupi kosmetického přípravku, jako kdyby se jednalo o běžné zboží stejné pro každého. Kosmetika je individuální a vysoce intimní záležitost. Proto se vždy snažím nejdříve pochopit problémy, ale i přání, potřeby a tužby každé zákaznice. Chci vědět, jak žije, jaké jsou její každodenní rituály a návyky.

Zákaznice za mnou často přicházejí téměř jako nepopsaný list. Nevědí nic o základech správné péče o pleť, proto společně hledáme řešení. Ale vrací se a to mne nejvíce těší. Co víc si přát? Rok 2011 je pro nás v mnohém výjimečný. Pro Ryor je to rok velkých změn. Nové jsou obaly přípravků základních řad, nově upravené a obohacené jsou receptury, ale i dávkovače, díky nimž lze snížit koncentraci konzervačních látek, nové jsou kelímky. A dobře víme, jak mnohé z vás tyto změny přivítají. Opravdu nám moc záleží na tom, aby se vám naše nová image líbila, a přejeme si, aby pro vás kosmetika Ryor zůstala i nadále taková, jakou ji máte rády a jakou ji chcete mít.

Vaše Eva Štěpánková
majitelka kosmetické firmy Ryor

Manuál správného čištění pleti

Pleť čistíme ráno i večer!

Večerní čištění má dvě fáze. Začínáme pleťovým mlékem. Jedině to odstraní nečistoty rozpustné v tucích – tedy dehtové látky, které zatěžují pleť a jsou příčinou nejčastějších problémů. Tyto škodliviny jsou všude kolem nás a je to bohužel čím dál tím horší - smog, zplodiny z aut, nikotin…

K dočištění a vyjasnění pleti používáme tonikum - pleťovou vodu. Tonikum odstraní pot, který se jinak z pleti nedostane, současně osvěží a klidní, pleti dodá látky, které vážou vlhkost, a lehce dezinfikuje.

Ranní čištění bychom neměli přehánět. Docela postačí tonikum nebo pleťová voda. Odstraní pot a nenaruší ochranný kožní film. Pamatujte si, že bez správného čištění nemá žádná další péče smysl.

www.ryor.cz