Mladá maminka Šárka se stala šťastnou vítězkou soutěže, kterou jsme vyhlásili minulý měsíc na Kafe.cz. Podívejte se, jak se Šárka postupně měnila z unavené, ustarané maminky v sexy kočku. Gratulujeme, Šárko. Za péči a lásku, kterou věnujete své rodině, jste si proměnu právě Vy opravdu zasloužila.

Z počátku byla ze strany Šárky cítit lehká nervozita, moc si přála líbit se svému muži a dětem. Uklidňovala jsem ji. Pro svého muže i pro své děti krásná už je. Mým úkolem se stalo, aby se líbila především sama sobě. Opravdová krása vychází zevnitř. Pramení ze spokojenosti, sebejistoty a něčeho, čemu říkám "niterný úsměv" - vyzařování, kvůli kterému Vás lidé na ulici fixují očima a otáčejí se za Vámi.

Já funguji pouze jako prostředek, který Šárce pomůže vidět samu sebe skutečně takovou, jaká je. Zdůrazním, co sama Šárka na sobě považuje za přitažlivé, a potlačím vše, s čím Šárka úplně spokojená není. Dobře nalíčená tvář dokáže se sebevědomím a náladou udělat zázrak. Není důležité, jak človek vypadá, je hloupá fráze. JDEME NA TO!

Daly jsme se tedy do práce. Ošetřila jsem před samotným líčením pleť, odmastila ji a nanesla lehký hydratační krém.

Následně jsem pleť sjednotila, rozjasnila především oční okolí a lehce zvýraznila kontury obličeje. Podklad jsem zafixovala transparentním pudrem. Po dokonalé pleťovce přišla na řadu úprava obočí a stínování očí.

Šárka má velice hezké modré oči, proto jsem se rozhodla držet se převážně v přirozených hnědých teplých tónech, které nechávají společně s černou linkou v řasách modré barvě očí krásně vyniknout. Na jemné a přirozené zahuštění řas bylo použito jen pár trsových řas.

K celkovému svěžímu efektu jsem zvolila tvářenku a rtěnku v meruňkovo-broskvových tónech.

Vlasy jsem Šárce nejprve vyžehlila, následně použila pudr pro větší objem účesu a pak už jen žehličkou jemně otočila pramínky směrem od obličeje pro mladistvější vzhled.

Během celého líčení jsme si s Šárkou povídaly, prozradila jsem jí pár triků a dala nějaká doporučení.

Okamžik, kdy se na sebe Šárka podívala do zrcadla byl velice emotivní. Doufám, že se na mě nebude zlobit, když prozradím, že ukápla i slzička a s výsledkem byla velice spokojená.

Make-up je krásná hra barev, která leckdy nepomůže jen zevnějšku, ale mnohokrát má i hlubší smysl, což se mi už mnohokrát potvrdilo.

POKUD BYSTE SE MĚ CHTĚLY NA NĚCO ZEPTAT, PORADIT, ZKRÁTKA COKOLI, TADY JE MŮJ Facebook.

a moje webovky: https://www.ckmakeup.cz/

Celou proměnu nafotila Lenka Peterková. www.fotoprofesional.cz

S láskou Vaše