Ať již patříte do kterékoli výkonnostní kategorie, hned po prázdninách máte možnost poměřit své síly a kondici s mnoha jinými nadšenci na originálním závodě Nike Run Prague, který se koná 3. září 2011.

Každý takový závod ovšem předem vyžaduje důkladný trénink. Díky vzdělávací instituci Holmes Place Academy máte nyní jedinečnou možnost navštěvovat přípravný kurz běhání a zlepšit tak svou kondici i psychickou přípravu.

Kurz je určen jak pro členy i nečleny klubů Holmes Place a představuje ucelenou přípravu pod vedením profesionálních trenérů. Klienty čekají pravidelné tréninky, kde si osvojí techniku správného běhu a principy správného stravování před závodem. Zároveň se nezapomíná ani na psychologii, strategii běhu a zvyšování kondice.

  • Kurz byl zahájen v polovině května a potrvá do 1. září 2011. Přihlásit se lze i v jeho průběhu – minimálně po dobu jednoho měsíce zůstává kurz otevřen pro další zájemce a jeho cena bude adekvátně snížena dle termínu přihlášení.

Tréninky probíhají čtyřikrát týdně v ranních hodinách. Vybrat si tedy můžete den a klub, ze kterého si přejete své tréninky odstartovat. Sraz běžců je vždy na

recepci vybraného klubu Holmes Place. V nabídce mají buď samostatný kurz běhání, nebo jej lze propojit s relaxací. Běžeckou přípravu můžete absolvovat také s partnerem, neboť nabídka zahrnuje i balíčky pro dva.

Pro přihlášení do kurzu pište na hpacademy@holmesplace.cz nebo volejte na 773 111 777.
Více informací o Nike Run Prague naleznete na www.nikerunprague.cz.

Ceník kurzu:
Člen Holmes Place v domovském klubu: ZDARMA
Člen Holmes Place mimo svůj domovský klub: 999 Kč
Kurz běhání pro nečlena: 2 900 Kč
Kurz běhání + relax pro nečlena: 4 800 Kč
Cena pro dva běžecké partnery + relax: 7 800 Kč

Týdenní plán běhů přípravného kurzu:
Pondělí. Energy Smíchov, 7:00 – 8:00
Úterý: Energy Černý Most, 8:00 – 9:00
Středa: Premium Karlín, 7:00 – 8:00
Čtvrtek: Premium Anděl, 7:20 – 8:20