Už dávno vám nepřináší jen parfémy. V průběhu let se firma rozrostla do 14 zemí světa, ale vystupuje v nich pod různými názvy. Vybrala si nový a originální, aby dala najevo, že je jednou velkou rodinou. Rodinou, která chce, abyste se s ní cítili krásnější a sebevědomější a především spokojení.

Nemusíte se bát závratných změn. Nové je pouze jméno a logo, společně s adresou webových stránek, e-mailem a číslem zákaznické linky. Vše ostatní zůstává – ceny, způsoby dopravy, odběrová místa atd. Nepřijdete ani o své stávající přihlašovací údaje či historii objednávek. Nadále je vám také při nespokojenosti garantováno vrácení peněz do 14 dní bez udání důvodu či možnost reklamace do 2 let.

A co nabízený sortiment produktů? Ten nejenže zůstane stejný, ale jako doposud bude rozšiřován. Nebudou zvýšeny ani ceny, které bývají oproti kamenným obchodům nižší. Stejně tak je nadále zaručena kvalita a originalita zboží, které je odebíráno pouze od dodavatelů certifikovaných samotnými výrobci. Navíc ji zaštiťuje status autorizovaného prodejce.

Notino nejsou jen parfémy. V e-shopu si můžete vybrat z široké nabídky dekorativní, pleťové či vlasové kosmetiky. Krása a péče o vlastní tělo už dávno nejsou pouze výsadami ženy a Notino to ví, a proto vám přináší také výrobky určené mužům a dětem.

Parfémy Notino vám přinášejí produkty mnoha značek ze světa i z České republiky. Široký výběr vůní a pestrá paleta kosmetiky před vámi rozprostírají neomezené možnosti.Hoďte za hlavu každodenní starosti a udělejte si krásný den jen pro sebe. Buďte ještě krásnější!

Obzvláště s přicházející zimou je nutné myslet na vaši pokožku. Sáhněte po jednom z výrobků určených pro péči o pleť! Krémy značek Bioderma, Dermacol, Nivea, La Roche-Posay, Neutrogena a mnoha dalších čekají jen na to, až si je odnesete domů.