Toužíte si odpočinout? Nemusíte se dlouze připravovat, shánět hlídání, dlouho čekat na letišti nebo překonávat autem tisíce kilometrů. Stačí sednout do auta, zadat do navigace Mšené-lázně (například od Prahy po dálnici D8 je to 45 km) a za chvíli se nechte okouzlit příjemným prostředím malebných Lázní Mšené.

Při pohledu na všechny historické budovy a upravený lázeňský areál na vás dýchne nezaměnitelný genius loci areálu s nostalgií starých časů. Lázně Mšené spojují svou dlouhou tradici od roku 1796 s moderním vybavením a bohatou nabídkou lázeňských a wellness procedur. Tradiční i exotické služby v našich lázních rodinného typu ocení i náročnější klienti.

Relaxujte aktivně tři nebo pět dní

Pokud rádi spojujete relaxaci s aktivním odpočinkem, nenechte si ujít třídenní pobytový balíček Prázdninový víkend. Během pobytu vás naloží do koupele s esencí kokosu či růže, napjaté svaly vám uvolní klasická masáž zad a nožky vám ošetří kokosovým nebo růžovým peelingem. A protože Lázně Mšené jsou klienty vyhledávány především pro neduhy pohybového aparátu, je součástí balíčku také skupinové cvičení na gymballech a vstup do malé posilovny. Dáváte-li přednost pohybu v přírodě, není nic snazšího, než se vypravit na nedaleký tenisový kurt, půjčit si kolo nebo se protáhnout při Nordic Walkingu v okolí.

Po

kud vás netlačí čas a zbývá vám nějaký den dovolené navíc, můžete vybrat delší 5denní pobyt v balíčku Prázdninový týden, při kterém na vás čeká i Koupel se solí z Mrtvého moře, masáž chodidel, zábal dolních končetin nebo havajská masáž zad.

Lákavá prázdninová cena

Součástí pobytů Prázdninový víkend i týden je také pohodlné ubytování v jedno či dvoulůžkových pokojích a stravování v polopenzi ve velké lázeňské restauraci Dvorana a s bohatým salátovým bufetem. Tento pobytový balíček nabízíme za skutečně lákavou cenu. Za Prázdninový víkend (libovolné 3 dny / 2 noci) ve standardním dvoulůžkovém pokoji v lázeňském domě Blaník zaplatíte již od 2.175 Kč a za týdenní pobyt (libovolných 5 dní / 4 noci) základních 3.930 Kč. Za doplatek si můžete vybrat i plně komfortní ubytování v ostatních lázeňských pavillonech.

Nabídku dalších pobytů i jednotlivých lázeňských a wellness procedur v Lázních Mšené naleznete na www.msene.cz.

Neváhejte a rerezervujte svůj pobyt ještě dnes.