Doplněk stravy ReConnect je ryze přírodní produkt, který podporuje přirozenou tvorbu energie. Je skvělým řešením pro vypjaté situace a garantuje znatelný efekt už od prvního dne užívání.

Bojuje proti únavě, stresu a psychické nepohodě, pomáhá při zvýšených nárocích na pozornost, zabraňuje zapomínání, urychluje regeneraci po sportovním výkonu a dbá na správnou funkci srdce, cév a mozku.

V hlavní roli

K tomu, aby mohlo tělo fungovat bez potíží, potřebuje dostatek energie. Tu zajišťuje NADH a Koenzym Q10. Pestrým jídelníčkem byste do těla dostatečné množství vitamínů nedostali, je třeba některé zmiňované látky doplnit.

NADH neboli koenzym 1 je nestabilní forma vodíku, která je při reakci s kyslíkem výbušná. V živých organismech je proto vodík vázaný na NADH. V těle zajišťuje více energie, svalové aktivity a vitality. Zároveň podporuje imunitní systém, zmírňuje dopady deprese a projevy Parkinsonovy choroby a zpomaluje stárnutí buněk.

Koenzym Q10 neboli ubichinon přežívá ve všech buňkách v lidském těle vyjma červených krvinek a působí jako silný antioxidant. S pomocí kyslíku a NADH pomáhá přeměňovat energii z potravy na energii chemickou (ATP).

To znamená, že NADH proces tvorby energie v těle spouští, koenzym Q10 ho udržuje.

Ani s pestrým jídelníčkem plným ovoce a zeleniny nedokáže člověk přijmout takové množství živin, které by pokrylo každodenní výdej energie a zpomalilo opotřebení těla. Už Aristoteles mluvil o stresu a únavě jako největším parazitovi na lidském zdraví.

Bonus

ReConnect dávkuje vyrobenou energii postupně a nenarušuje klidný spánek.

ReConnect nevylučuje užívání jiných léků, je bez kontraindikací a vedlejších účinků.

ReConnect obsahuje přírodní látky, které nezpůsobují závislost.

ReConnect můžete dávkovat podle svých potřeb a není třeba užívat každý den.

ReConnect je vhodný téměř pro všechny - od studentů a vyčerpaných maminek po vytížené manažery a seniory.

Více informací se dozvíte na internetových stránkách www.protiunave.cz.