Už 1. července v neděli padlo v republice 33 teplotních rekordů. Není se co divit, že se hned potom prohnala celým územím obrovská bouře. Největší vedra ale dorazila do jižní Evropy. Španělská Valencie i Řecko hlásí teploty přes 40 stupňů Celsia. Přišel čas vyrazit na pláž.

Jak se dostat do plavek?

Pokud máte strach, že jste od posledního výletu k moři přibrala, neznamená to, že máte pro letošní rok s plážemi utrum. Ve stejné situaci byla ještě před nedávnem herečka Alice Bendová.

  • „Když jsem potřebovala rychle zhubnout, vyzkoušela jsem kryolipolýzu. Byla jsem na ní třikrát a musím říct, že už jsem se nemusela bát svléknout do plavek,“ říká Alice a s úsměvem dodává, že nejlepší je, že člověk vlastně jenom tak leží.

Kryolipolýza je skutečně nejrychlejší způsob hubnutí.

Zároveň je tato metoda naprosto bezpečná. Specializované kliniky, které kryolipolýzu provádí, jsou pod velmi přísným dohledem.

Jak funguje kryolipolýza?

Hubnutí pomocí kryolipolýzy je velmi jednoduché. Tedy alespoň pro vás. V podstatě totiž jenom ležíte. Celý proces je zcela bezbolestný a pohodlný. Naopak pro lékaře je důležité provádět vše přesně a kvalitně, jinak hrozí pacientům omrzliny. Pokud se tedy do kryolipolýzy pustíte, využívejte vždy specializovaná profesionální zařízení.

Jak je vlastně možné zhubnout vleže a bez operačního zákroku? Kryolipolýzové destičky zchladí tukové buňky na -5 stupňů Celsia. Ty se začnou samy odbourávat, až zcela přirozeně odejdou z těla. Zároveň se aktivují pojivové tkáně a pokožka se krásně napne. Aby toho nebylo málo, likvidují se i toxiny, což zabraňuje celulitidě.

Zdroj: Youtube

Jak to vypadá na klinice

Celý proces je opravu rychlý a příjemný. Stejně rychlý je i efekt, který se dostaví už po první návštěvě. Většinu zájemců o kryolipolýzu ale odradí jedna drobná komplikace – cena. V době krize je těžké sehnat 2 000 Kč na první zákrok. A co teprve ty další. Existuje nějaké řešení, kromě nebankovní půjčky?

Slevy na hubnutí

Řešením je internet. Hromadné slevy vám umožní ušetřit nejen za dovolenou, ale i za přípravu na pláž. Například zmíněná kryolipolýza se dá na slevových portálech sehnat i o 76 % levněji. To už přece stojí za pokus, ne?

Slevy na internetu v oblasti krásy a zdraví jsou vůbec velmi atraktivní. Nekončí se totiž kryolipolýzou. Ušetřit tisíce můžete i na liposukci nebo bělení zubů.

Jednou z nejextrémnějších nabídek poslední doby je trvalá epilace laserem, kterou můžete mít s neuvěřitelnou slevou 97 %. Takže žádných 100 000 Kč, na které byste musela šetřit roky.

Herečka Alice Bendová je už v této době na španělské pláži. Pokud chcete také ještě letos stihnout moře, písek a slunce, zkuste hromadné slevy, zvedněte si sebevědomí a vyrazte bez obav mezi Španěly ve vašich oblíbených plavkách.