Hrajte si s pastelovými barvami

Nečekejte s pastelovými tóny na jaro. Vyzkoušejte na vaše oči mintově zelené či jemně růžové stíny!

Jak postupovat: Pokud líčidla nanesete správně, barva stínu musí být jasně definovatelná. Vyvarujte se smíchání více odstínů najednou. Důležitý je také kvalitní štěteček.

Kouřové oči

K černým topům či šatům jsou nepostradatelným doplňkem stíny kovové barvy. Hodí se skvěle i do společnosti, zvlášť v kombinaci se třpytkami.

Jak postupovat: Rozetřete barvu přes celé víčko. Použijte měkký štěteček. Pro více intenzivní vzhled trochu stínu naneste i pod spodní řasy a přidejte třpytky do koutků očí.

Dramatické řasy

Zvolte černou maskaru a pro zvláštní příležitosti můžete použít i nalepovací řasy. Jen pohledem tak můžete někoho v mrazivém zimním počasí pořádně rozpálit.

Jak postupovat: Nejprve si řasy natočte speciálními kleštičkami. Poté naneste dvě vrstvy maskary, abyste vytvořila iluzi dlouhých a bohatých řas. Budete-li chtít pořádně zapůsobit, nebojte se vyzkoušet nalepovací řasy.

Mrazivý pohled

Rozzařte svůj vzhled s ledově bílými či stříbrnými stíny. Za pár okamžiků se z vás může stát kouzelná zimní královna.

Jak postupovat: Začněte s nefalšovaným, bílým třpytivým stínem. Namalujte ho na celé víčko a pod spodní řasy. Na líčka naneste jemně růžovou tvářenku. Budete vypadat jako ledová královna.

Oblečte oči do černé klasiky

Udělejte ze sebe Sophii Loren. Pohledem s černými linkami uhranete každého.

Jak postupovat: Abyste dosáhla dokonale rovných linek, jemně nadzvedněte víčko k obočí. Začněte malovat od vnějšího koutku a opatrně postupujte. Snažte se linku udělat co nejblíže k řasám.