Tajemství tkví v inovativním kartáčku. Ten řasy natočí až o 58 stupňů, zatímco složení zafixuje jejich křivku. Kuželovitý tvar kartáčku s růžovými štětinkami na konci zdvihne spodní řasy a řasy u koutků očí. Černé štětinky zase pozvednou prostřední a vnější řasy. Tím vykouzlíte optimální tvar a dodáte vašemu pohledu jiskru a objem.

Objem: 8 ml
Cena: 239 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

Náš tip: Chcete dosáhnout jemného, romantického líčení se třpytivými rty? Zvýrazněte řasy řasenkou TheOneEyesWide Open.Na rty pak naneste jemný odstín lesku na rty The ONE PowerShine.

Blýskněte se před svou kamarádkou

Každá žena touží po dokonalé, zářivé pleti a make-upu, který vydrží celý den. S novým fixátorem make-upu The ONE IlluSkin to nyní hravě zvládnete. The ONE IlluSkin navrací pleti přirozený jas a vytváří ideální podklad pod make-up, zároveň prodlužuje jeho účinek. Jemné složení s rozjasňujícími částečkami vyhlazuje pleť, sjednocuje tón a zmírňuje viditelnost pórů. Fixátor můžete použít i samostatně jako rozjasňovač.

Objem: 30 ml
Cena: 219 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

Náš tip: Pro maximální účinek nejprve aplikujte fixátor make-upu The ONE IlluSkin, pak pomocí profesionálního štětce naneste Make-up The ONE IlluSkin. Vytvoříte tak jedinečný, zářivý jarní look, který vám vydrží i na večerní party.

Zahalte rty do krémových polomatných odstínů

Chcete zvláčnit rty a zároveň jim dodat sytou barvu? Nyní už vám stačí pouze jedna rtěnka obohacená o přírodní oleje. Krémová rtěnka The ONE 5 v 1 ColourStylist obsahuje jojobový a avokádový olej, poskytující rtům vynikající výživu, zklidnění a vysokou hydrataci. Zároveň s ní docílíte trendy „polomatného“ akrémového vzhledu rtů. K dostání v 8 odstínech.

Objem: 4 g
Cena: 199 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

48 hodin ochrany a svěžesti

Vyzkoušejte jarní jedničku – antiperspiranty ExtremeProtection. Minerály a technologie Dry Control zajišťují maximální ochranu a svěžest až na 48 hodin. Deodoranty zabraňují nadměrnému pocení a zápachu, minerální složka zajišťuje pocit svěžesti a zároveň pečuje o jemnou pokožku v podpaží. K dostání ve spreji nebo praktické kuličce.

Kuličkový Antiperspirant deodorant 48 h ActivelleExtreme
Objem: 50 ml
Cena: 99 Kč

Antiperspirant deodorant 48 h ActivelleExtreme ve spreji
Objem: 150 ml
Cena: 139 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

Ovocné rty

Milujete přírodu? Pečujte o své rty kdykoli a kdekoli se vám zachce. Balzámy Love Nature s rostlinnými extrakty rty zabarví jemnými odstíny. Přírodní výtažky z jahod, třešní nebo malin vyhladí, zvláční a vyživí rty. Navíc báječně voní.

Objem: 7 g
Cena: 129 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

Šťavnatá koupel z máty a malin

Dopřejte pokožce jarní detox. Obnovující peeling s extrakty z máty a malin vaši pleť povzbudí.

Jemná peelingová zrníčka pak pokožku zbaví odumřelých buněk a krásně ji vyhladí. Příjemná vůně vás krásně naladí na léto.

Objem: 750 ml
Cena: 219 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz

Magický večer s květinovou vůní

Chypre květinová vůně Lucia Stralightod Oriflameobsahuje něžné kvítky brutnáku lékařského, kterému se přezdívá “noční kráska”.

Tato zářivá, křehká květina přitahuje noční motýly, kvete jen jednu jedinou noc a dokonale zachycuje magii večera.

Objem: 50 ml
Cena: 629 Kč

Sledujte aktuální slevu na www.oriflame.cz